עזרה.. המלצות..

Grand Master G

New member
מה קרה לכם?? כאילו-LL cool J?דדהה?

נדמה לי שזה היה ב-91 ראיתי חלק מהאנפלגד ב-MTV ונדמה לי שהתייחסו לזה כעל האנפלגד הראשון בעולם ההיפ-הופ, אף אחד לה העיז קודם להרים הפקת היפ-הופ באנפלגד, בגלל המורכבות המוסיקלית שבדבר, כלומר, תרגום לכלים חיים, הפקות שברובן היו אלקטרוניות. הבא אחריו, היה ג´יי זי ששיחק אותה באנפלגד שהפך לקלאסיקה, שאפשר להזכיר בנשימה אחת עם האנפלגד של נירוונה.

enwhysea

New member
לא משהו

כן זה היה ראיון גדול, כן זה היה הראשון... אבל זה לא היה מי יודע כמה הופעה... (דעתי) אני גם חושב שלא יצא מי זה דיסק/אלבום אפילו...

Gershenman

New member
את הרוב שאני מכיר אמרו פה

אבל..... יש את Sad Clown Dub 3 של סלאג....מדהים! וגם מסתובבת באינטרנט אחת ההופעות הגדולות ביותר בהיסטוריה של ההיפ הופ- באמסטרדם,שנת 89,הופעה של - Eric B & Rakim Public Enemy ו LL Cool J בימיו הטובים גם ההופעה החיה של ה Eagles(יש לי בדי וי די) היא מדהימה.....

HaWk34

New member
אה אה נזכרתי

לא שמתי לב אם כתבו או לא אבל יש אנפלאגד של Kiss אנפלאגד ממממממממש טוב, בלי פוזות, בלי תחפושות, בלי כלום, אנפלאגד למהדרין ועוד עם שני מתופפים במכה, משובח ביותר, מומלץ מאוד אני גם מנסה לחפש אותו. תורידו ותהנו.

da^Lord

New member
יש גם את האוסף "לילה גוב"

של גידי גוב עם אורחים.. מומלץ השיר "איזה אחלה עולם".. לא זוכר עם מי הוא עשה את זה, אבל זה קאבר לשיר של ג´רי לי לואיס.

DmX3

New member
יש את אחת האיכותיים ביותר

של אריק קלפטון מומלץ ביותר וגם של נירוונה אחלה אין מה לדבר להקה אדירה. נאור תגיד לי עם אהבת את של קלפטון

Galגל

New member
פשוט חובה

להקפיץ השקעתי בהודה ב-6 לפנות בוקר לפחות להציץ..

למעלה