עזרה -החלפת אופנוע

MR SHALIBO

New member
עזרה -החלפת אופנוע

היי חברים אני לפני כשנה הוצאתי לראשונה רישיון לדו גלגלי לקטגוריה של עד 125 סמ"ק במהלך התקופה נסעתי אם הדגם SPEED של חברת קייואי הסינית ואני חייב להגיד שהאופנוע לטווח הארוך אכזב אותי ולא פעם אחת השרשרת הרוסה לאחר חצי שנה בערך החלקתי איתו פעם אחת בלבד וכל הכיוונון שלו התעקם בצורה מעיקה ועוד לא מעט בעיות שהתגלו לא מעט פעמים אני חושב ברצינות על לקנות אופנוע חדש והייתי שמח אם תעזרו לי מעט 1.האם הציפיות שלי מהאופנוע לא הגיוניות וחצי שנה לשרשרת זה זמן הגיוני? 2.הייתי שמח לקבל קצת המלצות לאופנועים בקטגוריה של 125 סמ"ק תודה רבה שי :)

iec

New member
יש לך מזל שלא תקעת עליו גרעפס באמצע רכיבה

אם לא הבנת את כוונת המשורר SPEED הוא כינוי לזמן שהאופנוע נהרס. לא נורא....עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אני יכול להמליץ לך על CBR125 של הונדה. בעניין השרשרת...לא נראה הגיוני חצי שנה אורך חיי שרשרת,אך איני יודע איך רכבת וכמה פעמים ניסית לעשות ווילי'ס...למרות שלדעתי ניסיון אחד היה מסיים לאופנוע את החיים באותו רגע והיית נשאר עם כידון ביד. מצד שני אולי עשית 50K ק"מ בחצי שנה....בעצם גם זה לא הגיוני 50K ק"מ לכזה דרעק... בקיצור קנה יפני ולא תצטער...מקסימום תכעס על עצמך שקנית את ה-SPEED ההוא.. בהצלחה.

MR SHALIBO

New member
רישלתי קצת בשימון וחיזוק השרשרת בהתחלה

לאחר חודש-חודש וחצי התחלתי להשקיע בחבר במהלך החצי שנה הוא עשה בערך 10,000 ק"מ

ב ו Z י

New member
מה הקשר לחבר? שאלו על השרשרת

iec

New member
מה הקשר? מדען שרשראות...

כבר מזמן נאמר שאין כמעט קשר...לשמן זו סתם כדי שתהיה סיבה לנקות את הג'אנט עם WD40

gamgam

New member
מה אתה מתערב? במצב התחזוקה של האופנוע

שלך לא נראה שאתה כשיר לייעץ

MR SHALIBO

New member
כביש/דו שימושי

כרגע לא כל כך משנה אני פשוט בכנות מעוניין באופנוע שכיף לרכב עליו ולא צריך לדאוג כל רגע שחלק אחר יתפרק במהלך התקופה שיש לי את האופנוע הייתי במוסך הייצרן מעל 15 פעמים...

6idolevy

New member
אני אישית הייתי ממליץ לך על דו"ש

יש את הXR ואת הXT וגם הDR, אבל אם אתה רוצה אופנוע כביש יש את הDUKE של ק.ט.מ ויש גם את הCBR.

MR SHALIBO

New member
תוכל לשלוח לי שמות מלאים או לינקים?

ותודה רבה על העזרה חברים :)

MR SHALIBO

New member
תודה רבה אני יבחון אותם

ושאלה נוספת אם אפשר מה הייתם ממליצים לחפש יד שניה או לקנות מיבואן ?

MR SHALIBO

New member
אין תכנון ספציפי לתקציב

מאמין שאם הכלי יראה איכותי אפשר להגיע עד 30 אלף אני כרגע בהתלבטות בין שתי כלים הCBR שנראה מעניין לבדיקה והוארדארו של הונדה שנראה גם מעניין אבל לא זול בכלל... בגלל זה אני מתלבט עם לבדוק גם אופציה של יד שנייה

gamgam

New member
מכיוון שזהו אופנוע "מעבר" להרבה רוכבים

סביר שיהיו ממנו חדשים יחסית שנמכרים בשל הרצון לשדרג. בדיקה של האופנוע בייחוד בדגש על דברים שיכולים לנבוע מרוכבים חדשים (נפילות, בעיות עקב העברת הילוכים לא נכונה) - ויכולה להיות לך עיסקה משתלמת ביותר מאשר לקנות חדש (למרות שאין על ההרגשה של להגיע לסוכנות לקבל את האופנוע, ורק בשביל ההרגשה הזו שווה עוד כמה אלפים)

m e i t u l

New member
למה דווקא 125?

בתקציב הזה סביר להניח שתוכל למצוא משהו שייתן לך הרבה יותר...אם כבר אתה כבר רוצה להחליף אז למה שוב ל-125 סמ"ק?

MR SHALIBO

New member
אין לי אפשרות

להוציא רישיון יותר גדול כרגע אחרת החיים היו הרבה יותר קלים

gamgam

New member
מחפשת ביוטיוב עבור חבר שנכנס לעולמנו

את המדריך של פנגס לרוכב המתחיל...זה עם "תדחוף את החולצה לתוך התחתונים" גיגלתי וגיגלתי, ועברתי גם על כל יוטיוב ולא הצלחתי למצוא. למישהו יש קישור או את מילות החיפוש הנכונות??

למעלה