עזרה: הודעה מוזרה מ-USPS

nino15

New member
עזרה: הודעה מוזרה מ-USPS

אני חייבת עזרה בטיפול בלקוחה לחוצה.

שלחתי חבילה ללקוחה לפני שלושה שבועות. היא כתבה לי לפני יומיים "איפה זה" וכו'. בדקתי באתר USPS והיה כתוב:
Your item was undeliverable as addressed at 9:06 am on March 25, 2013 in DETROIT, MI 48228. It is being returned if appropriate information is available.

אז כתבתי לה שמעולם לא ראיתי הודעה כזאת והאם היא יכולה לברר בצד שלה. ואז היא כתבה לי בחזרה שזה בכלל לא המיקוד שלה! ששלה זה 48224 ופה כתוב 48228. כנראה ששלחו לאזור הלא נכון.
היא אמרה לי שהיא התקשרה לדואר והם אמרו לה שאני בתור השולחת צריכה (זה מה שהיא כתבה):
So- they said you need to inquire as the sender to do a "change of address"

ואם לא, אז היא תצטרך לנסוע עד האזור הזה שרחוק ממנה, ואין לה מתי לעשות את זה וזה טירחה וכו' וכו'.

עכשיו - אני די בטוחה שכתבתי את המיקוד כמו שצריך, אבל מצד שני אני לא יכולה להיות בטוחה שזה לא טעות שלי.
ואין לי מושג מה זה ה- "change of address" הזה. מישהו יודע?

זה עגילים שכבר אין לי במלאי ואם אני ארצה לשלוח לה שוב אז אני צריכה להכין אותם וללכת לקנות חומרים וכו' אז זה ייקח לי קצת זמן.

כתבתי לה את כל זה, אבל אני פונה פה כדי לשאול - זה קרה למישהו פעם?

תמי שבט

New member
אני יודעת שהתגובה שלי היא בבחינת "לסגור את

האורווה אחרי שהסוס ברח", אבל אולי להבא תעשי כמוני ותחסכי הודעות כאלה:
אני עושה copy ו-paste ומדפיסה על ניר מדבקות. זה אמנם קצת יותר עבודה, אבל מונע שגיאות כתובת. למרות שגם כך חבילות לא מגיעות לפעמים אבל זה כבר לא תלוי בנו.

nino15

New member
זהו, שזה מעולם לא קרה לי

ואני שולחת המון... מעולם לא קרה לי שכתבתי את הכתובת לא נכון.
פעם הייתי עושה עם מדבקות אבל זה היה ממש מסורבל ויקר, אז העדפתי בשיטה הישנה (גם אחרי פעם אחת שהמדבקה התקלפה וקיבלתי חזרה את החבילה).

אני חושדת שזו לא טעות שלי, אבל לכי תשכנעי את הלקוחה.. בכל מקרה היא ביקשה שאני אתקשר ל-USPS לברר מה אפשר לעשות.

ShuliDesigns

New member
אני גם מדפיסה

אני מדפיסה על נייר רגיל את הכתובת המועתקת כפי שהיא בהזמנה, מדביקה למעטפה ומדביקה על זה פס רחב של דבק צלוטייפ כדי למנוע מריחה של הצבע והתקלפות. עוד דבר חשוב שאני עושה- אני בודקת אם הכתובת בהזמנה באטסי זהה לכתובת של הפייפאל כדי למנוע בעיות...
בהצלחה רבה לכולם!

קרה לי לא מזמן

אותו מקרה בדיוק, אותה הודעה ואותו מסר מהדואר אחרי שהלקוחה בררה שאני צריכה לעשות את השינוי.
בסוף החבילה חזרה אלי וביטלתי את המכירה כי היא היתה צריכה את זה לתאריך מסוים.

למעלה