עזרה דרושה!

im StUcK on YOU

New member
עזרה דרושה!

אוקיי אז ככה, מה דעתכם על הרכב 'טריוס' של דייטסו->זה שלהם נכון? המשפט "רכב גדול מידיי בשביל המנוע הקטן שלו" נכון לגביו? המנוע שלו זה 1300..?? כרכב לכביש.. (כמובן שלא לשטח:) איך הוא..? סה"כ הוא שווה את ה116 אלף שלו או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? ועכשיו לרכב אחר לגמרי: מאזדה. מה ההבדל בכלליות בין מאזדה 6 למאזדה 3?? כמה הרכבים האלו עולים? (במנוע 1300) ועכשיו לרכב נוסף ואחרון שאמא שלי עכשיו רוצה למכור :), טויוטה יאריס(יש לנו יאריס כסופה 2002, יד ראשונה לכל המעוניין..:) מה דעתכם על הרכב..? כדאי לקנות יאריס חדשה במקום הרכבים האחרים שכתבתי עליהם בהודעה..? אם כן ואם לא אפשר לקבל הסבר פשוט שיגיד לי למה אתם חושבים ככה? אני מקווה שתתנו לי תשובות לכל השאלות שלי, זה באמת נחוץ לנו מאוד לקבל תשובות!!! תודה ענקית לעונים!!.

במבי15

New member
אז ככה...

לשאלה ראשונה- אני גם 40 לא היתי נותן עליו... הוא בנוי ממש לא נכון ועלול להיתהפך כאשר הוא עולה על מידרכה צפונית ממוצעת... והאיבזור על הפנים!! והפונטו שהיתה לנו היתה יותר גדולה... שאלה שתיים- מזדה 6 אין מנוע 1300 <תקנו אותי עם אני טועה...> לא ידוע לי על הבדלים גדולים אבל ה3 נוראתה כאילו 6 מחוצה... למזדה 6 יש את הכבוד שמה על הכביש אבל זאת בכלל לא השוואת נכונה כי ה3 זה רכב מישפחתי וה6 זה רכב מנהלים... שאלה שלוש- יאריס?! רכב משהו באסט לשנכים שלי יש כזאת מודל 2002 ומבסוטים מימנה!! ולמה להחליף?! עכשיו הרכב מתחיל איך שהוא להיתיצב מבחינת מחיר כי בשנתיים הראשונות שלו הוא מעבד המון מהערך מקווה שעזרתי עופר

im StUcK on YOU

New member
אההההההה

ביאסתם אותי לגמרי. כלכך רציתי שאמא תקנה ג'יפ.. למרות שהטריוס הוא 'ג'יפ בכאילו' הוא עדיין נראה כמו ג'יפ אז חשבנו להתפשר עליו.. אבל הבנתי שפשוט לא כדאי... אוף :(. סוזוקי ג'מיני הוא 4 מקומות.. אז זה לא הולך.. למרות שאנחנו 4 אנשים.. אנחנו מעדיפים 5 מקומות. וגם יש לו רק 3 דלתות.. וגם זה לא נראה לנו..:) מאזדה 3 יש מנוע 1600, אבל ביררנו והיא עולה קצת יותר מ130.. וזה יותר ממה שאנחנו רוצים להשקיע.. כנראה שנחזור שוב ליאריס המאוסה. אני פשוט שונאת את האוטו הזה! כמה שהוא טוב.. אני רוצה לקנות אותו באדום אבל אמא רוצה את האפור החדש.. אז כנראה שנלך על זה.. זה יוצא גם הכי זול.. תודה רבה על העזרה שלכם.

edyc

New member
בקצרה

הטריוס לא מצטיין באף אחד מהתחומים - לא בכביש ולא בשטח. לא רכב מומלץ בסה"כ. אם אתה מעדיף את הכביש תוכל במחיר שלו למצוא רכב כביש טוב בהרבה, ואם תעדיף את בשטח ותהיה מוכן להתפשר בכביש תוכל לקנות את הסוזוקי ג'ימני. מאזדה 3 היא הנציגה של מאזדה בקבוצת המשפחתיות הקומפקטיות וה-6 בקבוצת המשפחתיות הגדולות (מה שנקרה מנהלים בארץ). בסך הכל מדובר במכוניות לא רעות, והרבה יותר טובות מהדגמים שקדמו להן מבית מאזדה. אין דגמים בעלי מנוע 1300 ל-3 ול-6. יאריס? לא מכיר. אדי

YOSSI331

New member
תגובה

מזדה 6 היא מישפחתית גדולה יותר מהמזדה 3 הם נעים בסביבות ה130000עד 150000 שח לגבי הןריוס זה רחוק מלהיות רכב שטח אפילו בכביש היתי מהסס לינסוע איתו מחשש להתהפחות בגלל הגובה שלו

טריוס זה לא ג'יפ לכו על סוזוקי או ע

על קאיה ספורטז' נדמה לי כי לדיהדסו יש גם ג'יפ קטן איני זוכר את שמו.אבל ג'יפ.

למעלה