עזרה דרושה לאתר, ומהר

kedeman

New member
עזרה דרושה לאתר, ומהר

אם שמתם לא או לא אז האתר מתעדכן במהירות של צב מת בערך מצב הממח עוד יותר גרוע אלה מגיעים לא בגלל שאין מה לעזכן אלא כי אין לי יותר מדי זמן (אפשר גם לטעון לחלוקת זמן לא נכונה. אבל עדיין יש בעיה) לכן אני צריך כמה שיותר מהר אנשים שיעזרו לי לבנות את האתר לכן: דרושים, אנשים בעלי ידע, לפחות בסיסי, ב-HTML ובנוסף כל אדם שיודע לבנות דפים לאינטרנט אני יודע שהרבה מכם ישמחו מאוד לעזור ולעבוד אבל עד שלא יהיה מי שיכניס את זה לאתר העבודה תערם על המחשב שלי ולא תתבצע כמו שצריך מי שרוצה לעזור אני מאוד רוצה לארגן ספריית הדרכה כבר נכון לעכשיו אני רוצה לארגן שיהיה מאגר גדול, על המחשב, של חומרים לפתיחת שנה (פעולות ראשונות, פעילויות פתיחת שנה, משחקי הכרות, חודש אירגון על כל דבריו) ואני צריך מישהו שיקח אחריות לאסוף אצלו את החומר ולארגן אותו (לעבור ולראות שזה טוב, לבדוק קצת שגיעוט קטיו, לראות שזה קשור וכו) אתם מוזמנים לפנות אלי דרך פה (אבל עדיף שלא), דרך האימייל שלי [email protected] אייסיקיו: 52354920 וגם דרך הטלפון (נמצא בחטבמפון, זמין לכל דורש), למרות שקיבלתי טענה שאני לא זמין כמעט בטלפון...

kedeman

New member
../images/Emo105.gif

אני מקפיץ אנשים שיכולים לעזור בבקשה!!

man15

New member
אם אתה רוצה למרות שאני מהנוע"ל ...

אשמח לעזור יש לי ידע ב html java script ובקרוב asp ... אני לומד מחשבים אז אם את רוצה אני חושב שרשמתי איפשהו את האיציק שלו .. אבל הנה אני ירשום שוב ... 127833032

kedeman

New member
זה יכול לעזור

למרות שזה נראה לי קצת טיפשי אני לא אסרב לעזרה... אני אצור איתך קשר באייסיקיו

kedeman

New member
תעזרו לי להפיץ

זה ממש חשוב לדעתי כרגע זה עוד יותר חשוב מפרסום של האתר כי אם מישהו יכנס והאתר לא מתקדם הוא לא יכנס יותר אז צריך את זה לפני הפרסום הגדול לאתר ד"א בקשר לפרסום השלט הגדול שהיה ביוסי יפה ובחנוכה נעלם לכן צריך להכין שלט חדש (אוף.. שידפיסו שלטים לסמינרים השנה!!!, כי אז ידפיסו גם שלטים לאתר באותה הזדמנות)

man15

New member
אם זה יעזור אני יכול להפיץ את האתר.

של חטיבת בני המושבים באתר של קן בית שמש .. שיש לו מעל 800 כניסות !!!! רק תנו לי את הכתובת ... ועם אתם יכולים קצת מידע ורקע על חטיבת בני המושבים ואשמח להוסיף עליכם מידע באתר שלנו ... ובמיוחד עם יש לכם חומר על חטיבת בני המושבים באזור בית שמש נראה לי שקוראים לה מטה יהודה אני שוב אשמח להוסיף לאתר של קן בית שמש ... שלכם אביחי המד"צ הראשון לקן בית שמש !!!

למעלה