עזרה די דחופה! Jinbao

YoBaB16

New member
עזרה די דחופה! Jinbao

אני צריך יעוץ בקשר למערכת שאני שוקל לקנות. זאת מערכת של חברת Jinbao (אני אישית לא שמעתי עליהם מעולם אבל אני לא מבין גדול) והיא במחיר ממש נוח לי והיא חדשה. אני מכיר איזה מורה אחד שאמר לי שהיא נחשבת טובה וזאת חברה שיצירת חלקים לחברות עם שם יותר גדול (פרל, מאפקס, סונור וכו'), אני לא יודע אם זה נכון או לא. רציתי לדעת אם מישהו יודע משו על המערכות של החברה הזאת. בנוסף לזה (ובלי קשר), רציתי לדעת אם מישהו שמע על המערכות של Basix, משו על החברה.. כל דבר יעזור! תודה רבה רבה מראש! :)

eli4785

New member
ע"פ האתר של החברה...

זה נראה כאילו מדובר ביצרן סיני (או משהו בסגנון) שמיצר קשת חרבה של כלי נגיה בד"כ חברות כאלו (לא ברמה של ימהה ) שמיצרות הכל מהכל מיצרות מוצרים זולים סוג ז' כדוגמת סנצ'ורי (שאגב מיצרים גם נבלים וכל מיני חארטות אחרות....יש לי קלטוג שלהם
) בכל אופן גם אם מדובר בסט איכותי תמיד אבל תמיד כדאי לקנות תופים מחברה מוכרת וידועה (בדיוק כמו שלא תקנה אוטו של חברת סטניסלבה מבריה"מ (לשעבר) גם אם יגידו לך שהיא מיוצר מאותם חלקים (שלדה, מנוע וכו') כמו של פרארי.....)

DRUMMERIT15

New member
הי... חבר'ה... החנות היחידה בארץ שמוכרת

סטים של ג'ינבאו וסטים של בייסיקס היא החנות שנפתחה בגבעתיים.. לפני שכולכם קופצים, לכו תנגנו ותקשיבו למערכות שנמצאות שם... יש שם מערכות פצצה במחיר בובה! הסטים של ג'ינבאו הם קצת פחות טובים משל בייסיקס אבל שתדעו שבייסיקס מייצרים לדידבליו והמערכות של ג'ינבאו נצבעות באותו מקום עם המערכות של דידבליו.. גם אני הופתעתי, ולטובה... רצוי מאוד מאוד ללכת לבדוק את החנות החדשה הזאת בגבעתיים ר'ח סירקין 6- מיוזיק צ'ויס..

DRUMMERIT15

New member
ג'ינבאו ובייסיקס..

במקרה הבנאדם שפתח את החנות הזאת הוא המורה שלי... התופים שהוא מביא הם טובים. זה שעוד לא שמעו על החברה הספציפית הזאת זה בגלל שהחנות רק נפתחה. לדעתי החנות עוד תפתיע ותגדל וכולם יכירו את בייסיקס וג'ינבאו... יש לו שם איסטנבול, UFIP בדרך- מי שמכיר.. מצילות לא מהעולם הזה!! חברת מקלות שנקראת סילבר פוקס- USA מקלות מ-ע-ו-ל-י-ם!!! עכשיו, אם אתה ניגנת על המערכת והיא נוחה לך ונשמעת לך טוב, למרות שאני מבינה את החשש.. ממה שאני ראיתי מהמערכות האלה- אין לך הרבה מה לדאוג.. אלו מערכות שנבחרו בקפידה ע"י מ'ס מתופפים טובים מאוד שלא סתם מחרטשים.. אז שיהיה בהצלחה!!

למעלה