עזרה די דחוף

ofir c

New member
עזרה די דחוף

בשוע שעבר התחלתי להתאמן דרך תוכנית אימונים שלקחתי מהאתר של אקבן טו השבוע הראשון עבר סבבה וקל יחסית עכשיו באימון הראשון של השבוע השני עליתי את דרגת הריצה מ20 דקות ל28 שאת ה22 דקות ראשונות רצתי בלי להפסיק שניה ואח"כ עשיתי תרגיליכושר עשיתי חימום גם בהתחלה וגם בסוף בלי לבטן אין תרגיל חימום =\ טוב העיקר כוא לי כול החלק הקדמי של הבטן מוות אני מתפתל מכאבים ולא יודע אפילו לא מצליח לעצום עין מה זה יכול להיות ????

סיסטמתי

New member
האם הכאב הוא בצד ימין למטה?

האם זה כואב כשאתה נוגע / לוחץ? מה זה בכלל החלק הקדמי של הבטן? אצלי בחלק האחורי של הבטן נמצא הגב...

סיסטמתי

New member
נשמע כמו Ectopic pregnancy ../images/Emo13.gif

אבל ברצינות, אם זה כל כך נורא שאתה צריך דיגנוזות בפורום, עדיף שימשש את זה רופא.

צבב

New member
פנה לרופא

זה יכול להיות כל מיני דברים, יכול להיות שבר בטבור רופא מנוסה יחזיר לך אותו למקום ללא קושי, וזה יכול להיות דברים אחרים. בכל מקרה פנה לרופא

shlomym

New member
לך לרופא ואל תקח סיכונים מיותרים!

ממה שכתבת ,לא ניתן להסיק דבר. ועם ובלי כל קשר,כדאי להתאמן בעיצת מדריך,הכולל מעקב,ולא מאתר כזה או אחר. שמור על עצמך ותרגיש טוב

ננדין

New member
../images/Emo45.gifלך לרופא ומהר...

במיוחד אם מדובר בכאב כל כך חזק שאתה לא יכול לישון בגללו. אם זה מתגבר אז רוץ לרופא (או קח מונית...)

Boogieman

New member
זה מה שמלמדים אותכם במכללה?

איך הוא יכול לרוץ אם יש לו כאלה כאבים?

ננדין

New member
לא למדנו...שכחתי...הכלב אכל לי את הסיכומים...

ובינתיים לימדו אותי שריצה גורמת לשחרור אנדרופין וזה משכך כאבים אז אולי זה רק יעזור לו...ואולי לא... (כנראה שלא..מה הסיפור??? שיקח מונית...)

shlomym

New member
היי רון,לגבי האנדרופינים../images/Emo13.gif אחרי כמה זמן?ו...

ובאיזה סוג של מאמץ? תודה מראש

ננדין

New member
אין לי שמץ של מושג...

שווה לבדוק אם מישהו שבאמת יודע (פיזיולוג ספורט?) ולא עם אחד כמוני שעבר בסה"כ 4 שיעורים בנושא עד שהתחילה שביתת הסטודנטים... אם זה ממש מעניין אותך, אני אשאל את המרצה שלי לפיזיולוגיה ואת המרצה לנוירואנטומיה ברגע שתגמר השביתה...

אנדרופינים :

אנדרופינים משתחררים הן כריאקציה למתח ופעילות גופנית ובעצמה גבוהה עוד יותר כריאקציה לכאב פיסיולוגי. השפעתם מיידית יחסית. כמו כן, מחקרים מדעיים בתחום מדעי המוח ורפואה אינדוקרינולוגית הוכיחו כי לאנדרופינים ישנה השפעה נרקוטית, ממכרת לכל דבר! זו אחת הסיבות שספורטאים, למשל- מתקשים להיגמל מפעילותם הספורטיבית לעת פרישה...

אני חושב שיש לך שבר

באמינות איפשהו. בכל מקרה, אם בשבוע השני אתה ב28 דקות ריצה יכול להיות שאתה קורא את הסרגל הפוך. באותה הרוח, יכול להיות שבעצם כואב לך בגב ולא בבטן?

ofir c

New member
תודה

היום אני מרגיש מצויין כנראה ששריר הבטן העליונים היו תפוסים כי היום אני מרגיש נפלא

למעלה