עזרה... די דחוף...

catslover

New member
עזרה... די דחוף...

אוקיי, אז היום מישהי שאלה אותי אם אני רוצה חתול... היא אלרגית לחתולים ואימא שלה גם שונאת חתולים או משהו כזה, היא סיפרה לי שיש אצלה בשכונה חתול שחור קטן יחסית שקורא לאימא שלו כבר 3 ימים. בהתחלה אמרתי לה אין סיכוי שההורים שלי מסכימים אבל אז חשבתי שאולי אני אוכל לקחת אותו לגינה.. עדיין לא קיבלתי אישור סופי אבל אני מניחה שלא תהיה להורים שלי בעיה שנגדל אותו בגינה, יש לנו כבר מספר חתולים בגינה, זו גינה פרטית אבל החתולים יכולים לצאת ממנה בחופשיות, אין כביש קרוב כל כך כי זה מן רחוב הולנדי כזה למי שמכיר, השכנים תודה לאל אוהבים בעלי חיים והכל אידאלי אבל אני לא יודעת אם יהיה אפשר להרגיל אותו לגינה.. אני לא יודעת עד כמה הוא רגיל לבני אדם כי היא לא ממש מבינה בחתולים היא אמרה שכשהיא קראה לו הוא בא אליה ושהיא חושבת שהיא תוכל להכניס לי אותו לקופסא ולהביא אותו. אבל אני חוששת שאפילו אם זה יצליח הוא ילחץ מהכלוב\קופסא ומהנסיעה כמובן וברגע שאני אשחרר אותו לגינה הוא יברח... למישהו יש רעיון? איך להרגיל אותו? בתקווה שזה באמת יצליח והוא יתרגל אתם חושבים שיהיו לו סיכויים בחוץ? בקור של ירושלים? אני לא יודעת לגבי זה אבל אני בטוחה שעדיף לנסות מאשר להשאיר אותו שם.. לא? אני ממש זקוקה לרעיונות איך להרגיל אותו לגינה או אולי מישהו עשה משהו דומה... אני מאוד רוצה לעזור לו, אם הוא בכלל החזיק מעמד עד עכשיו... תודה מראש וסליחה על האורך, רותם

לי היה את אותו הסיפור רק קצת שונה..

אני במקומך לוקחת אותו למחסן שלכם או מקלט או חדר קטן (אם יש) נותנת לו הרבה אהבה , אוכל טעים, ליומיים כדיי שיתרגל ואז מוציאה אותו וכך הוא יודע שהוא בסביבה טובה

catslover

New member
אין לי חדר כזה...

יש לי חדר הסקה שהכניסה שלו מהגניה אבל יש לו מין חור כזה למעלה שחתולים נכנסי ויוצאים דרכו... הוא גם חדר ממש קטן ונמוך וממש לא נעים שם... וגם מסוכן קצת בשביל גור קטן...

catslover

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gifמישהו?

היום צפוי גשם בירושלים, אני לא יודעת אם הוא ישרוד... אני ממש רוצה לעזור לו!

catslover

New member
אני ממש חייבת עצות! כל רגע שעובר

הסיכוי למצוא אותו ולשקם אותו פוחת... אני מפחדת שאני אביא אותו לסביבה שהוא לא מכיר והוא יעלם.. אולי למישהו יש רעיון?

את יכולה לארגן לו קופסא מקרטון

לעטוף אותה בניילון ולחתוך בחזית הקופסא מרובע - את הקופסא לרפד בפנים בשמיכות צמר ואפילו לשים לו בקבוק עם מים חמים (שיהיה עטוף במגבת כדי שהגור לא יחטוף כוויה) - ואת הגור להכניס בפנים. אני מבינה שאת מכניסה אותו לחצר שלכםשהיא חצרטובה - אנימאמינה שאם יהיה לו אוכל ומים ומקום חם ויבש לנוח ולישון בו - הוא יסתדר אצלכם מאוד. כל הכבוד על המחשבה.

catslover

New member
תודה...

אני מנסה לאתר עכשיו את הילדה שאמרה לי את זה... מקווה שהוא עדיין שם!

bislybis

New member
תנסי אולי...

לבקש מהורייך שיהיה מספר ימים בתוך הבית סגור בחדר, אפילו באיזה אמבטיה ואחר כך תוכלי בהדרגה להרגיל אותו לגינה. אין ספק שהנסיעה והמעבר ילחיצו אותו מאוד וסביר שכאשר ישוחרר מידית בגינה יברח... המחסן הקטן שדיברת עליו - אם חתולים נכנסים אליו - אולי בשבילהם הוא לא ככ' לא נעים כמו שנדמה לך... יכול להיות שזה הסכוי היחיד עבורו. אם תצליחי לסדר לו שם קופסא - אפילו מקרטון עם ריפוד, אוכל, מיים וחול לצרכים יתכן שיסתדר. אם הוא ממש קטן יכול להיות שאפילו ירגיש שם מוגן ותנסי מבחינתך לסלק משם דברים שיכולים להיות מסוכנים בשבילו וגם לסגור את הפתח ממנו נכנסים חתולים אחרים. נראה לי שעדיף לנסות להציל אותו מאשר להשאיר אותו בקור קורא לאמא שכנראה כבר לא תגיע....

catslover

New member
אין סיכוי שיסכימו לי להכניס אותו

לבית... ואני די אשמה בזה.. פעם קודמת שהבאתי גור קטן ליום יומיים אממ הוא עדיין פה אחרי שנתיים... בנוסף יש לנו עוד חתולה בת 11 ששונאת חתולים ואני גם ממש לא רוצה להעביר לה מחלות כל שהם... אני אנסה לסדר לו מקום בחדרון הזה... כמו שכתבתי אני מנסה עכשיו לאתר את מי שסיפרה לי עליו...

catslover

New member
אוף!

אני לא מאמינה... היא אמרה שהיום היא לא ראתה אותו... נתתי לה את המספר שלי למקרה שהיא תראה אותו! מסכן קטן, היום אמור להיות לילה קפוא וגשום! אני כל כך מקווה שהוא מצא לו מקום מסתור ושהיא תראה אותו ותגיד לי! כבר תיכננתי מה אני יעשה והכל! מסכן קטן!

...

למעלה