עזרה... די דחוף נראה לי...

עזרה... די דחוף נראה לי...

חתולת הרחוב שאספתי עם הגורה שלה לפני שבוע מסרבת עדיין לעשות את צואתה בארגז החול למרות שעם שתן אין לה בעיה. בימים האחרונים- במיוחד היום- שמתי לב שיש לה דם בצואה ובנוסף, מאז שהגיעה אליי איננה מייללת- אין לה קול ומדי פעם היא משתעלת כאילו גרונה חנוק, במיוחד אחרי שהיא אוכלת. חיים כבר כמה ימים.... למישהו יש מושג מה הסימנים האלה אומרים, האם זה חמור, ובעיקר, לחיפאים שביניכם (אם יש כאלה), יש אולי רעיון איך להשיג לה טיפול רפואי בעיר השוממת???

גן חיות

New member
יכול להיות שזה תולעים

תשאל ווט ותתן לה תילוע במינון המתאים למשקלה. תולעים יכולים לגרום לדם בצואה וגם לשיעול וצרידות. עם כבר אתה שואל ווט - ספר לו את הסימפטומים, הוא יגיד לך אם זה אולי עוד מהשהו.

גן חיות

New member
לא יודעת

חתולים לפעמים יש להם רעיונות מוזרים לגבי ארגזי חול ומה מתאים איפה ולמה. במיוחד אם זה חתול חדש בבית או חתול רחוב. לי היה פעם חתולת רחוב שאימצנו לבית. היא היתה נכנסת הביתה במיוחד לעשות בארגז חול, אבל יוצאת החוצה כדי לשתות את המים מהצמחים בגינה ולא שותה בבית. היום יש לי שני חתולים (מתוך שמונה) שלא מוכנים לעשות בארגז חול - הם אוהבים בתוך האמבטיה. למה???ככה!אז אולי זה קשור ואולי לא.

כדאי לבדוק

לא נראה לי חרום, אבל יתכן שיש לה עצירות, די נפוץ בחתולים. השיעול מעיד על דלקת גרון, דבר הדורש כנראה טיפול אניביוטי. לכי מחר לוטרינר, משיחות עם חברים בחיפה ובקריות, רוב הוטרינרים עוברים.

למעלה