עזרה די גדולה..

hila941

New member
עזרה די גדולה..

אני נכנסתי לפורום הזה והסתכלתי על תמונות וממש אהבתי את כל הסימיות שאתם מכינים לבד(לפחות ככה הבנתי).. אז החלטתי שגם אני רוצה להתחיל בזה! אז רציתי לשאול אם זאת תוכנה מיוחדת? איפה אפשר להוריד אותה?.. וכמובן כמה הסברים לתחילת הדרך...(מקווה שלא ניג'סתי...) אהה ורציתי לשאול איזה אתרי הורדות נחשבים למאוד טובים אבל לא בתשלום? ( יש לי את סימס 2 ושתי הרחבות , ניטלייף וביזנס ויכול להיות שיהיה לי את החיות..) תודה מראש , הילה. המשך סוף שבוע נעים!
)

יידוב

New member
עונה

התוכנה שהן משתמשות נקראת באדי שופ והיא מגיעה ביחד עם הסימס... כדי לפתוח אותה תכנסי להתחל לתוכניות לתיקיה של הסימס ואז תמצאי שם באדי שופ...קצת מסובך לי להסביר איך משתמשים בתוכנה... הקיצר את עושה שם יצירה ואז את בוחרת מה בא לך ליצור,בגדים או שיערות איפור סקינים עיניים וכאלה... עכשיו תביני כדי לעשות משהוא שיהיה ממש יפה ואמיתי צריך לדעת פוטו שופ כי אז אפשר להפוך את זה ליפה... לדעתי האתר הכי טוב שרק משם אני מוריד זה MTS2 אבל צריך להרשם : http://www.modthesims2.com/

Manga136

New member
וגם, ../images/Emo142.gif

נסי להשתמש בסקינים ראליסטיים (הורדות בחינם) ולייחד את הסימיות/סימים שלך, וגם להשתמש בעיניים ריאליסטיות וכמה שיותר הורדות.

hila941

New member
אבל איזה אתרי הורדות הם טובים ולא תוקעים את..

המחשב?..(והם בחינם )

Manga136

New member
יש הת האתר הזה (../images/Emo99.gif): ../images/Emo142.gif

www.glancemodels.com כמעט כל הסקינים שלי משם... וגם הדוגמניות יפות.

למעלה