עזרה דיי דחופה...

אור ב

New member
עזרה דיי דחופה...

בזמן האחרון כל מי שיודע פורץ לי למחשב ואני לא אוהב את זה.... פעם הייתה איזו תוכנה חינמית שכל מי שפורץ לך למחשב אתה רואה אתה איי פי ואם אתה רוצה אתה יכול גם "להחזיר לו" או משהו כזה אני רק רוצה לדעת איפה יש את התוכנה הזו שמגנה על המחשב וגם עוזרת לי לאתר את הבהמות או סתם תוכנה ששומרת על המחשב כמו שצריך.. עדיף משהו שניתן להוריד מהאינטרנט כי זה די דחוף... תודה רבה רבה רבה

uzi2

Active member
מה שצריך לעניין אותך, זה לאתר את מה

מה שצריך לעניין אותך זה לאתר את מה שמאפשר לכל מאין דהוא להכנס למחשב שלך. זה כנראה סוג של עכברוש. אם יש לך אנטיוירוס, אז תעדכן אותו בעדכון האחרון של נתוני הוירוסים (ואם צריך עדכונים של מנוע סריקה), ותריץ כאשר אתה לא מחובר לאינטרנט. יש סיכוי שהוא יאתר את העכברוש ויסיר אותו. כמו-כן, תוודא שאין לך File sharing פתוח וחפושי לכיוון האינטרנט. כמו- כן אולי כדאי שתוריד גם את TheCleaner של http://www.moosoft.com תעדכן אותה, ותתנתק מהאינטרנט, ותריץ אותה. יש גם סיכוי שהיא תאתר את העכברוש. יש גם בקישורי הפורום קישורים ל- online scanners. כדאי שתריץ ובייחוד את זה של Panda. וכמו כן אם אתה רוצה עזרה יותר מפורטת, (והעצות עד כאן לא הספיקו), אז תכתוב לנו מה מערכת ההפעלה שלך והאם אתה מחובר גם ברשת ביתית לעוד מחשבים בבית שלך.

לינק

New member
לגבי התוכנה שחיפשת

פעם שמעתי על משהו כזה, אבל נדמה לי שזה מיועד למקרה שפורצים לך בתוכנה מאד מסויימת (נדמה לי netbus) אז רד מהרעיון

למעלה