עזרה דיי דחופה בכלב!

ניל´´י

New member
ראשית גור בן חודש לא מפרידים מאמא

אבל את מה שנעשה אי אפשר לתקן כרגע, מה שחשוב הוא שתניח לידו שעון מתקתק עטוף במשהוא רך שיחשבו שאלו פעימות הלב של אמא שלו, יש לתת לו לפחות 4 ארוחות ביום, רצוי אחת מעט רטובה השאר יבשות. יש לדאוג למים טריים במשך כל היום, אם הוא בוכה יש לספק לו משחקים המתאימים לגילו ולא להתעלם ממנו, בשום אופן, כי אחרת הוא יהפוך לאפטי ולא יגיב לך.

אוקיי הבנתי אבל...

אני לא יכול במשך כל הלילה לבוא אליו... ולדאוג לו כך כלומר עד שעה אחת בלילה שהוא בוכה אני בא אליו וטפל ומרגיע אבל שיהיה יותר מאוחר מה גם אז לבוא אליו???@?@?@?!? והאם גם אני יבוא אליו וירגיע אותו הוא מתישהו ירגע ויפסיק לבכות בלילות??? ותוך כמה זמן זה יקרה!!? חייב תשובה להיום...

ניל´´י

New member
הוא יפסיק לבכות כשיחוש נוח

וכשיפסיק להתגעגע לאמא שלו ולשאר השגר. אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך, כל גור מתנהג אחרת.

אוקיי הבנתי

אני אגש אליו במשך הלילה כמה שאני יכול עד השעות המאוחרות ואז אני כבר יניח לו לבכות קצת כי אני לא יכול כל הלילה להיות ער בשבילו! אממ את מניחה שבעוד שבועיים זה יפסק כלומר מה הזמן הכי ארוך שזה עלול להימשך???!?!?!???

אהמ אהמ

אני אגש אליו במשך הלילה כמה שאני יכול עד השעות המאוחרות ואז אני כבר יניח לו לבכות קצת כי אני לא יכול כל הלילה להיות ער בשבילו! אממ את מניחה שבעוד שבועיים זה יפסק כלומר מה הזמן הכי ארוך שזה עלול להימשך???!?!?!???

נופר21

New member
תתפלאו

הרבה מפרידים בגיל חודש גם את הכלבה שלי הפרידו בגיל חודש מאמא שלה

ניל´´י

New member
נכון, אבל האם זה נכון לעשות זאת??

התקופה החשובה בחינוך האם לגור היא בין השבוע ה 6 ל שבוע ה8, וחבל שאנשים מרביעים, לאחר מכן מסתבר להם שקשה להם עם גורים בבית וממהרים לפזר אותם בטרם עת. מי שהחליט להרביע את הכלבה שלו שישא באחריות ויחזיק את הגורים עד הזמן המתאים לפרידה מהאמא ושאר השגר.

אהמ אהמ

נופר21

New member
תשמע..

תראה אין זמן ככל שהוא יצטרך את התשומת לב הזו ככה תצטרך לתת לו, כדי לתת לו את ההרגשה הנוחה בבית, וללת לו ובכות זה בשום פנים ואופן לא פתרון מאוד לא מקבלת את זה

למעלה