עזרה - דיי דחוף!

fusion boy

New member
עזרה - דיי דחוף!

שלום לכולם, אחרי תקופת צפייה ארוכה אני נוסע למזרח ב 26/7 לתקופה של כשנה ואני מתחיל בהודו. מישהו איתי בטיסה? בגלל שלאבא שלי יש נקודות בנוסע המתמיד קנינו כרטיס בכלום כסף באלעל הבעיה היא שהם נוחתים רק בבומביי ואני צריך להגיע לדלהי (מתחיל בדרמסאלה...) עכשיו, אני אנסה לחפש שם טיסה לדלהי ואם יהיה משהו זול אני אטוס אבל כנראה שאני אקח רכבת לדלהי במקום. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כרטיסים לרכבת בבומביי (אמרו לי שב ITB אבל הבנתי שאף נהג לא יקח אותי לשם בפועל...) אולי למישהו יש את הכתובת של ה ITB בבומביי? והסבר של איזה מונית הכי כדאי לי לקחת על מנת שלא ינסו לעבוד עליי? ובגלל שאני נוחת ב6 בערב בבומביי אני כנראה אאלץ לישון לילה בבומביי למישהו יש שם וכתובת של גסט האוס סביר לנחיתה רכה? אני אודה לכם על העזרה כי אני טס עוד יום!!! רוי

revitm

New member
../images/Emo26.gif אני אנסה לעזור ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

היי רוי
כמעט בטוחה שאתה מתרגש כמוני, לפי שעת כתיבת ההודעה שלך - אפשר להבין, גם אני באותו מצב ... אני איתך בטיסה להודו
. מניסיון שלי, טיסות הפנים בהודו מאוד יקרות. כרטיסים לרכבת לדלהי, שהנסיעה לשם מבומביי די מפרכת אורכת כיומיים ועוד כמה שעות, ניתן להשיג בתחנת הרכבת בלי שום בעיה. אין שום סיבה שנהג מונית לא ייקח אותך לשם, כל מונית מגיעה/ תגיע לשם. אגב הנחיתה עצמה היא ב 18:40. אני לא יודעת כרגע להמליץ לך על
גסט האוס, אבל אני יכולה להמליץ לך על
Hotel Plaza, (שהשם שלו לא יטעה אותך) ... מלון נחמד עם שירות חדרים
24 שעות, מקלחת ושירותים בתוך החדר, מזגן וטלוויזיה ... אם איני טועה העלות שם בין 90 ל-119 ש"ח. מקווה שעזרתי - רויטל
India - here i come

ליום הנחיתה..

אתה יכל לסדר את העניינים כשאתה נוחת, בשדה התעופה. אני לא מכיר את בובמיי מזוית המטייל - רק יצא לי להעביר בה לילות, בנסיעות עבודה. יש בשדה התעופה, לפני היציאה, דוכן לסידור מלונות, ודוכן למוניות, שניהם אמינים (הרבבבה יותר מבחוץ, זה בטוח). אני מתאר לעצמי שהמלונות יהיו יחסית יקרים, תוכל לראות לבד בדוכן, ושווה לחפש שם מלון זול ללילה. שיו, כייף 'ך..

עמית22

New member
קודם כל תירגעי ../images/Emo13.gif

קודם כל, טיסה אמורה לעלות כ- 150$. אם זה יקר אז אפשר לקחת רכבת. האופציות כוללות רכבת של כ- 24 שעות בכל מגוון המחלקות האפשריות, ורכבת של 17 שעות - רג'דאני אקספרס(רכבת מס' 2951 טווח מחירים של 30$-95$). למלא את הטפסים של הרכבת זה קצת כאב ראש, אבל אחרי הפעם הראשונה זה די פשוט. מומלץ בחום לקנות את החוברת Trains in a glance (25 רופי) שכוללת את כל הרכבות הראשיות בהודו (לא סביר שתצטרך יותר מזה). אם תחליט על הרג'דאני (מומלץ בתור נסיעה ראשונה בהודו
) אז היא יוצאת מתחנת מומביי סנטרל (נקראת גם בומביי סנטרל) כל יום בשעה 16:55 (זמנים משתנים אז אל תסמוך אל זה ב- 100%). אין לי מושג מה זה ITB אבל לא צריך לפחד יותר מדי מהנהגי מוניות, פשוט להיות תקיפים ועד שלא בטוחים שהגעתם למקום שרציתם אל תרדו מהמונית. לינה - אפשר לקחת חדר באיזור שדה התעופה, או ליסוע לעיר לאיזור קולבה ושם להיכנס לאחד הגסטהאוסים. טיסה נעימה ונחיתה קלה. איזה כיף לך

fusion boy

New member
תודה לכולם!!! באמת עזרתם!!!

בעוד 4 שעות אני ממריאה להודו אז...

למעלה