עזרה דחופפ פ פ ה !!

עזרה דחופפ פ פ ה !!

קודם כל , אני מרגיש בסדר גמור ! אבל יש איזה בעייה.. אני מרגיש שיש איזה משהו שמציק לי בבטן אבל לא כואב... ! כאילו אני לא יכול להסביר את זה , זה ממש ממש ממש מעצבן
אוףף .!!! אני לא יכול לסבול את זה . זה התחיל לי היום וזה ממש מעצבןןן .. זה כזה גם בחילה קטנה כזאת וגם משוו מציק בבטן בבקשה תעזרוו ליי ! תודה ..

../images/Emo4.gifבטן ....

בדרך כלל רצוי מאוד להמנע ממתן עצות לכאבי בטן (מצוקה בבטן) בלתי מוגדרים ומאובחנים. הכל יכול להיות, החל מהצטברות גאזים בנאלית וכלה בחס וחלילה דלקת או כל דבר אחר, הדורש התערבות רפואית. על מנת להרגיע כאבי בטן יש לנו מגוון עצות במילון המונחים, . בטן - כאבים ושלשולים לקחת קליפה של רימון להרתיח , טוב טוב עם מיים ,אחרי שמתקרר אפשר להוסיף סוכר לפי טעם ולשתות כמו תה , לשתות כחצי כוס 2 פעמים ביום , לדלקת קיבה (גסטריטיס) עלי עץ האפרסק,יעילים מאוד במצבים של גסטריטיס (דלקת בקיבה). המרכיבים הפעילים בעלי עץ האפרסק יכולים לצפות את מערכת העיכול, להגן עליה ולהרגיע אותה. כמו כן העלים יעילים לשיעול ולברונכיטיס. יש לאסוף את עלי האפרסק בהתחלת הקיץ או באמצע הקיץ. אופן השימוש: לשפוך כוס מים רותחים על 2 כפיות עלים ולחכות ל 10 דקות. יש לשתות 3 פעמים ביום. אולם, המלצתי החמה: פנה לרופא המשפחה לצורך אבחון. אחר כך - עם האבחון, נוכל אולי לעזור. הרבה בריאות, סבתא

למעלה