עזרה דחופה!!

shalom1233

New member
עזרה דחופה!!

יש אתר מסוים : www.peter-heb.com שהראו לי כמה אנשים עכשיו מי שמכיר את האתר ויודע איך עובדים איתו על אנשים בבקשה שיכתוב פה איך הם עובדים עליך ... אני הייתי בבית עם עוד ילד אחד ושאלנו אותו שאלות נגיד: אני ציירתי ציור ולא הראיתי לאף אחד ובתשובה הוא ענה לי מה ציירתי עכשיו ברור שזה לא נשמה או משהו כזה אבל איך זה עובד ...? תודה מראש.

smallnig

New member
כל מה שהוא עונה לי זה

הנשמה שלי תנוח מתחת למיטה..... שאלתי אותו איך קוראים לי והוא אומר שיש לו סוד. נו באמת זה הדבר הכי דפוק שראיתי בחיים שלי.

kuyi11

New member
אם אתה רוצה שנגיד לך...

איך האתר עובד, תכתוב מה באמת קרה לך שם ואז תבין.

duna87

New member
את פשוט קטני אמונה...

זה הכל!!! צריך לזכות באמונו של פיטר.

Dark faith

New member
דיברו על האתר הזה,

לפני שבוע אם אני לא טועה. מנחשים שמדובר בוירוס שהאתר שולח למחשב ומשם הוא מאתר מידע רלוונטי. נשמע תמוהה כל העניין הזה עם "פיטר". בטח רעיון שיצא מתוך הרעיון וההמצאה של הרובוט שעונה באי סי קיו....

ניסיתי את האתר וזה ממש שטויות.

כל שאלה שאני שואלת הוא אומר זה לא חשוב... אענה יותר מאוחר... אתה לא מאמין בי....... ממש שטויות. ןבגדול!!!!

natali241

New member
אני יגלה לכול המופחדים...

אז ככה זה שיושב על המחשב כותב את התשובות וזה כאילו פיטר עונה ואני יסביר... בשורה הראשונה "בבקשב לשאלה"..במקום לרשום פיטר, תענה בבקשה....אתה מקיש על הנקודה וכותב מה שבא לך ואח"כ שוב נקודה ולא רואים את זה, זה רושם פיטר תענה בבקשהו וכ"ו ואז למטא אתה כותב את השאלה ואז בתשובה של פיטר זה נותן לך את מה שכתבת מקודם....וכולם חושבים שזה פיטר כתב... תנסו ותראו יום טוב ....נטלייייייי [email protected] למי שרוצה לשאול זה המייל שלי

galzigler

New member
תראו מה הוא ענה לי, חחחחחחחח...

אני לא רשמתי בבקשה לשאלה שום טקסט מוסתר ותראו מה הוא רשם בתגובה לשאלה שלי: http://www.planetnana.co.il/galzigler/peter.JPG חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

galzigler

New member
תראו מה הוא רושם לי:

(לא רשמתי שום טקסט מוסתר בבקשה לשאלה) http://www.planetnana.co.il/galzigler/peter.JPG חח

tolodo

New member
חח אנשים תרגעו

אני מכיר את האתר.. לא ווירוסים ולא כלום! יש פה עניין של שיתוף פעולה. כשאתם לבד זה לא יצליח.. אתם צריכים להיות עם מישהו... ואז בשורה הראשונה אתם כותבים את התשובה לשאלה.. וזה לא מראה מה אתם כותבים.. זה כותב "פיטר בלה בלה בלה.." ואז כשאתם שואלים שורה למטה ולוחצים אנטר.. זה מראה את התשובה שכבר כתבתם למעלה.. ואז ככה אתם עובדים על מי שנמצא אתכם. ניסיתי להיות ברור... מקווה שהבנתם.

tolodo

New member
תוספת

בשורה למעלה לפני שאתם כותבים את התשובה לחצו על הנקודה "." ואז תחתבו את התשובה לשאלה ותראו שלא משנה מה תכתבו זה יופיע בתור "פיטר בלה בלה בלה..." ככה שהאדם שתעבדו עליו לא יבחין.

../images/Emo68.gifאני יודעת איך לשקר על ילדים../images/Emo70.gif

נכון בשורה הראשונה אז את לוחצת על הכפתור אם הנקודה ועם ה-ץ' אבל כשזה כותב לך באנגלית את לוחצת פעם אחת ואז את רושמת את התשובה ואז זה ירשום לך פיט אבל זה בסדר ואז את צריכה להמשיך ללחוץ על הנקודה עד שזה יגיע לך עד ל-: ואז תמחקי את הנקודתיים ותרשמי עוד פעם כדי שזה יעבור לך שורה ובשורה השנייה תרשמי בעיברית את השאלה ובסוף סימן שאלה ואז תחפשי וזה יעשה לך את התשובה אם זה לא מצליח פעם ראשונה אז תנסי כמה פעמים

למעלה