עזרה דחופה !!!

עזרה דחופה !!!

שלום לכולם, חברים יקרים יש לי בעיה שאין לי מושג מה אני הולך לעשות, אז ככה אני יוצא עם מישהי כבר 5-6 שנים, הבחורה הכי טובה בעולם, אבל חסרה האהבה שיחלתי לה כל החיים, יש האומרים שמי שמתחתן מאהבה לאחר כמה שנים זה יכול להגמר ומתחילים בהעיות, ויש האומרים להתחתן עם מישהי שטוב איתה ומסתדרים איתה והאהבה כבר תגיע לבד או תתגבר מעצמה אני בפרשת דרכים הייתי שמח לקבל עזרה, ולשמוע תגובות אוביקטיביות תודה לעונים

ilanitsh

New member
אתה לוקח סיכון...

השאלה בן כמה אתה? אם אתה בן 18 אז תיקח את הסיכון ואם אתה בן 30 הייתי אומרת שתנסי להחזיר את האהבה.. לא אהבת אותה גם בשנה הראשונה?? אל תשכח שכל מערכת יחסים אחרי 5 שנים מתחילה להפוך להרגל ואין ריגושים. תנסה לדמיין את החיים שלך בלעדיה ואז תראה איך אתה ממשיך משם. בהצלחה.

אוהב אותה אבל לא מאוהב בה, אני קצת יסבך

את הענינים, אני בן 30 נפרדנו לפני חצי שנה ונשארנו בקשר חפיף, לי תמיד היתה אופציה לחזור, עכשיו היא יוצאת עם מישהו אחר כבר 4 חודשים והוא הציע לה נשואים. נכון זה גמר אותי , אם אני יעשה בעיות, אני יכול לחזור אחורה, אבל הבעיה שאלי בגלל שאני לא איתה אני ככה משתגע, ממש ממש מבולבל,

sweetdreams

New member
תעשה לה טובה, ותעזוב אותה בשקט...

מאוד אגואיסטי מצידך לחשוב על לחזור איתה לקשר למרות שאת לא ממש אוהב אותה, ובכך לטרפד קשר אחר שיש לה, שיכול להיות יותר טוב ממה שאתה מציע לה, וכל זאת רק בגלל שאתה פתאום מרגיש מבולבל. זו לא אשמתה שאתה מבולבל פתאום.. וזה לא נשמע שאתה כ"כ מבולבל לגבי הרגשות שאין לך כלפיה. אתה רוצה להתבלבל פחות? נתק את הקשר איתה לחלוטין, ואז גם האופציה הזאת לחזור לא תהיה קיימת, והבילבול יילך איתה גם כן..

לא

אפשר להתחתן רק כשבטוחים, שמספיק אוהבים להשאר ביחד כל החיים, גם בזמנים הקשים. אל תסתכן. נשואין בלי אהבה מספיקה איומים.

אתם צודקים, תודה

הבוקר נפגשנו, ולאחר שיחה שקטה וקשה, החלטנו סופי ביחד, שכל אחד הולך לדרכו, שהדבר יעשה טוב לשנינו, אבל הבטחנו אחד לשני, שלאחר תקופה לבדוק אחד את שלמה של השני זה קצת כואב, אבל זה הדבר הנכון, תודה

דוקא לדעתי

אם אתם מחבבים זה את זה, כדאי שתשמרו איזשהו קשר, אפלו ידידות רחוקה. אולי בעתיד יתפתח רגש וקשר קרוב יותר. פעלו לפי רגשותיכם ולפי הטוב לכם.

למעלה