עזרה דחופה!

tormentor2

New member
עזרה דחופה!

לא הצלחתי לתרגם את הקטע הבא: Tridute 1 dark monster with an ATK of 2000 points or more on your side of the field. Check all monsters on your opponent's side of the field your opponent's hand and all cards he draws during your opponent's hand. And all destroy all monsters with an ATK of 1500 or less. מה הוא אומר?

impale

New member
תשובה:

Tridute 1 dark monster with an ATK of 2000 points or more on your side of the field. Check all monsters on your opponent's side of the field your opponent's hand and all cards he draws during your opponent's hand. And all destroy all monsters with an ATK of 1500 or less מאיפה האפקט הזה? הוא פגום ~~ זה אמור להיות: הקרב מפלצת אופל בעלת התקפה של 2000 או יותר מהצד שלך של המגרש בדוק את כל המפלצות בצד של היריב ביד של היריב ואת שלושת השליפות הבאות שלו כל מפלצת בעלת 1500 נקודות התקפה או פחות אשר תמצא תשלח לבית הקברות האפקט של דק דביסטיישן וירוס.

tormentor2

New member
הממממ

תודה! בזכותך מצאתי מהדורה של שגיעות כתיב (זה קלף מקורי).

benayam

New member
אממ

בעקרון,כול מפלצת שהארטיביוט שלה דארק,הבולטים שבהן המשמשים לקלף זה הם. דארק וורלדים (SILVA,GOLDD וזומבים-וומפיר לורד/ריו קוקי פינדים-גיאנט אורק,הא דס,ודארק נקרופייר.

impale

New member
יסמין..

זה פשוט אחד האלמנטים.. יש דארק לייט ווטר פייר ווינד וארפ.

Witchcrafts

New member
עשו טובה לאנושות ותגמלו מהעברית העילגת.

זה מזוויע. אני עלולה ללקות בשבץ מהניסיונות לפענח את הכתוב בצורה הגיונית. והבנתי, תודה לשניכם. ^^~

tormentor2

New member
עזרה נוספת...

אני ממשיך לעיין בקלפים החדשים שקיבלתי ( בערך 1,000)... [בבקשה על תבקשו רשימה מלאה]. נתקלתי בעוד קושי, מי המפלצת הזאת: darkly big rabbi. סוג חושך. 12 כוכבים. נראה כמו אקסודיה רק שונה במקצת. בלי סוף התקפה והגנה. warrior race. אפקט: when the beelzebub's seal was been untied, any enemy will been destroying an minute. קלף מקורי.

benayam

New member
וואו,איזה קלף,יש סיכוי שהוא לא?

מזוייף= הוא מזוויף לצערי...

tormentor2

New member
המממ

1. מה השם שלו? [כרגע אני לא קורא טוב אנגלית]. 2. מה היכולת שלו? 3. הוא אמיתי! יש לו KONAMI ואחרי זה R בעיגול. הצבעים שלו בסדר, והשוותי עם קלפים אמתיים אחרים- אותו צבע! היוגיהו שלו מאחורה בסדר. הכל תקין- הוא אמיתי!

tormentor2

New member
3 דברים...

1. מה השם שלו? 2. מה האפקט שלו? 3. הוא אמיתי בדקתי כל פרט בפרט! הוא א-מ-י-ת-י בדיוק כמו המורה שלי לגאוגרפיה (לצערי)!

tormentor2

New member
3 דברים

1. מה השם שלו? 2. מה האפקט שלו? 3. הוא אמיתי בדקתי כל פרט בפרט! הוא א-מ-י-ת-י בדיוק כמו המורה שלי לגאוגרפיה (לצערי)!

tormentor2

New member
3 דברים...

tormentor2

New member
סליחה סליחה סליחה

החשב הדפוק שלי >.<" עשה לי דאבלים... תנסו להתעלם!

Witchcrafts

New member
וואו, 1000 קלפים?!

מהיכן? לכבוד מה? כמה מתוכם, עד כה, לא מזויפים? ותתחדש, כמובן. ^^;

tormentor2

New member
תשובה!!!

חבר שלי פרש סופית, אז הוא נתן לי הכל!!! לבנתיים איזה 200 מזוייפים. ( בדקתי בערך 300). תודה על התתחדש :)

Witchcrafts

New member
התמזל מזלך, הא.

אבל למה שיהיו לו 1000 קלפים? ם_ם" ובכלל, כמה קלפים יש לכל אחד מכם? לא רק בדק, אלא באופן כללי. וכולל מזויפים.

tormentor2

New member
זה יהיה חישוב קשה!

לו יש בדיוק 1000, כי הוא ספר הכל- מתוך זה 400 מזוייפים! לי יש רק 700, מתוך זה אין מזוייפים! עכשיו יש לי 1700, מתוך זה 400 מזוייפים!

impale

New member
האמממ

בבית שלי יש משהו כמו 90+- הדק שלי וכמה דסטנים וקלפים שאסורים למשחק כל השאר אצל מיכאל =P

למעלה