עזרה דחופה

דנית 7

New member
עזרה דחופה

אשמח לשמוע עצתכן בעניין, אני נמצאת קצת מעל חצי שנה במערכת זוגית שאפשר לקרוא לה מושלמת בקרוב חתונה. בערך שלושה שבועות או קצת יותר אני מוצאת שממש לא מתחשק לי סקס, אבל ממש, ואני דואגת שאולי זה אומר שאני לא נמשכת לבן זוגי יותר. כשאני חושבת על זה אני נלחצת מאוד כי אני מאוד אוהבת אותו ובאמת רוצה להתחתן איתו. האם זו רק תקופה? אולי זה פחדים שלי ממחוייבות לפני חתונה? אשמח לשמוע דעתכן/ם. תודה

אני חושבת שכדאי שתבדקי

מה הסיבות שבגינם אלא מתחשק לך סקס, האם בהכרח זה באמת אי משיכה לבן זוג? אין לך מה להילחץ, הכול לטובה, ומערכת יחסים שאין בה חיי מין טובים נידונה לכישלון בשלב זה או אחר. אני חושבת שכדאי שתשתפי את בן זוגך, ותנסי להבין מה קרה בשבועות האחרונים, החלפת גלולות? התחלת דיאטה כולשהי, התחלת לימודים/עבודה/עברת בית/אני לא יודעת, כול דבר שמהווה שינוי ממה שהכרת וידעת ויכול להיות שהשפיע בעקיפין על המשיכה. בהצלחה

דנית 7

New member
זה לא בדיוק מדוייק

הפסיכולוגית שלי אמרה שלפעמים במערכות יחסים רציניות כל פעם שעוברים שלב למשל: חתונה, מגורים משותפים וכו'... זה לפעמים פוגע בחשק לסקס, ואז אחכ זה עובר והכל חוזר להיות תקין. חיי המין שלי ושל בן זוגי מצויינים בד"כ. רציתי לדעת אם מישהי מכירה או חוותה את התופעה ואיך להתמודד עם זה.

AnOnYmOuS999

New member
אל תילחצי.

הפסיכולוגית שלך צודקת לחלוטין. המצב הנפשי משפיע מאוד על החשק, ואפילו על המשיכה- אם את באמצע ריב עם בן הזוג ואת כועסת עליו מאוד סביר להניח שלא תימשכי אליו באותו רגע, וכל הדברים שאת לא אוהבת בו יבלטו. וברור שאם את לחוצה כרגע החשק המיני יכול לצנוח עד להיעלם לחלוטין. את אוהבת אותו, והכל בסדר בינכם, ומותר להיות לחוצים. יש הרבה בחורות שהלחץ לפני החתונה הביא אותן למחשבות של "מה אני עושה, אני בכלל לא אוהבת אותו" והכל חזר להיות כרגיל כשהלחץ נגמר. אם עד לפני התקופה המלחיצה הכל היה תקין- סביר להניח שכך יהיה גם אח"כ. אסור לשפוט כלום ע"פ תקופות כאלה - אלא אם כן הבן זוג שובר צלחות ומתפרע כשהוא לחוץ/ עצבני, ואז חשוב מאוד לשפוט ע"פ תקופות כאלה... בקיצור, תני לעצמך להתרכז בדברים החשובים, ובעיקר נסי להירגע. חשוב שתדברי על זה עם הבן-זוג, שלא יפגע מהקרירות הפיזית שלך. גם הוא לחוץ ובטח פגיע כרגע. חוצמיזה, אם תגיעו ליום של החופה אחרי 3 שבועות בלי סקס, יהיה לכם לילה שלא תשכחו...
מזל טוב ובהצלחה!!

דנית 7

New member
וואו

המון המון המון תודה, דברייך נשמעים כל כך הגיוניים ונכונים. עזרת לי מאוד, שוב תודה רבה

היי לך דנית ../images/Emo140.gif

ושמחה לשמוע על המערכת הזוגית המוצלחת שאת נמצאת בה. חשק מיני זה דבר שמושפע מאד מאד מהדברים השונים שקורים לנו בחיים, ובעיקר מלחצים מסוגים שונים, דאגות, פחדים ומתחים. ייתכן והתקופה הזאת שלפני החתונה מעירה דברים מהסגנון הזה? בנוסף, גם בזמנים רגועים ושלווים ישנם גלים חמודים כאלה בחשק, בין היתר לפי המחזור החודשי, אבל בכלל, החשק המיני זה לא איזה משהו שקורה על פי הזמנה. אנחנו אנושיים ומשתנים כל הזמן. וזה גם מה שמעניין, לא? מקווה שקצת עזרתי. את היא זאת שיודעת בתוך תוכך, אם את מסתכלת בכנות, אם את באמת לא נמשכת אליו יותר או שזה משהו שקשור לחשק הכללי שלך בנקודת הזמן הנוכחית...

starshir

New member
נצל"ש.. יש לי בעיה דומה.. רק אני אחרי חתונה..

אנחנו ביחד שנתיים והתחתנו לפני 3 חודשים .. בחודשים האחרונים ( גם לפני החתונה ) התחלתי להרגיש שהחשק המיני שלי יורד ויורד ויורד .. רק לצורך ההסבר אני בחורה מאוד (!) מינית .. לפחות היתי, בעבר .. פעם סקס היה מעסיק אתי המון .. עכשיו הוא מעסיק אותי,, רק באיך לא לעשות .. אני מאוד אוהבת את בעלי .. ושנינו מרגישים שאנחנו משלימים, ממש סיר ומכסה.. אני לא חושבת שהבעיה היא משיכה כי אם אני לא נמשכת למישהו אין סיכוי שהוא יגע בי . בשום צורה, ועם בעלי אני כל הזמן מחפשת מגע ( לא קשור לסקס .. רק מגע , חיבוקים ליטופים , נשיקות ..) לא היתה בי בעיה לגמור לפני כן , גם אם נדרשו דרכים יצירתיות .. מצאנו אותן.. עכשיו זה פשוט לא עושה לי כלום.. דיברנו על זה המון, וכל מה שאמרתי שאני אוהבת, הוא עושה .. רק לי זה לא עושה כלום.. אני ממש מיואשת ומדוכאת מזה.. לא מכירה את עצמי ככה , ובעיקר לא יודעת מה לעשות !!! תודה למי שהגיעה עד כה.. סליחה על האורך אבל ממש זקוקה לעזרה .. תודה !

למעלה