עזרה דחופה

MICLOL

New member
עזרה דחופה

מזל שגיליתי אותכם אובדי עצות אנו ביתי בת 11 מגודרת ולומדת בית ספר רגיל עם יום העשרה בשבוע למחוננים עברנו כבר את כל שבעת מדורי הגהנום כדי להבין מה לא בסדר הגענו למרפאה של איריס מנור נכון יש גם ADAD אבל בכלל לא בטוח עברה אין סוף איבחונים וכן 3 שנים עם פסיכולוגית צמודה עברנו השנה איבחון בשערי צדק וכאן פעם ראשונה שהמאבחנת הפנתה אותנו לנושא של אספרגר PDD מתלבטים האם לדרוש מדוקטור איריס מנור לציין במכתב PDD או אספרגר האם זה לא מטיל כתם לעתיד על הילדה מהוא הבגץ שכולם מדברים עליו האם הוא ל אספרגר או PDD מהם הזכויות של ילדה כזאת מהביטוח לאומי בכלל מה הצעד הראשון כמובן שכל הטיפול הרציף רושש אותנו מישהוא שמה על מטפלת בשם מלי קסלר חיובית או שלילית אנא תשובות מהירות

נונינה1

New member
אנחנו מטופלים אצל מלי

היא מאוד מתאימה לילדים שמודעים לקושי החברתי שלהם ולקושי הלימודי שלהם בתחום החברתי ורוצים ללמוד איך........ היא גם לא זולה ומאוד עמוסה.

איריס56

New member
ביטוח לאומי

יקיריי, איך שזה מזכיר לי את עצמי - פחדתי לפתוח תיק בביטוח הלאומי שנים מפחד שמה יגידו האנשים אם ידעו שיש לילד תיק בביטוח לאומי. כמה שאני הייתי טיפשה. אין לי מושג על איזה כתם אתם מדברים? שום כתם לא יווצר על ילדתכם - אף אחד לא ידע על הנושא אלא אם אתם תידעו אותם ולא תהיה לה שום בעיה להתקבל למקום עבודה כלשהו. מדוע לא לקבל את מה שלפי החוק מגיע לכם או ליתר דיוק לילדתכם? למה לא לבסס את עתידה? עם הכסף שאתם מקבלים מהמדינה הנפלאה שלנו אתם יכולים לממן טיפולים או אפילו לפתוח לה תוכנית חיסכון. לגבי ההגעה אליהם לועדה לקביעת אחוזי נכות רצוי מאוד מאוד להגיע עם כל המסמכים שיש בידיכם וגם אם יוחלט שאין לכם זכאות עדיין ישנן אפשרויות ערעור וחבל על הזמן שאתם מבזבזים בהתלבטות כיוון שהזכאות היא רלטרואקטיבית לשנה בלבד וכל יום התלבטות משמעו בזבוז כסף וחבל. בהצלחה, איריס

למעלה