עזרה דחופה

Rubi2717

New member
עזרה דחופה

אני מחפשת מקום ללמוד בו בלט קלאסי ברמה של מתחילים-בינוניים בירושלים.. כל מקום שאני רוצה ללכת אומרים לי שלא טוב שם,ולא יקדמו אותי. יש למישהי המלצה על מקום שהיא שמעה שהוא טוב,או רקדה שם? זה ממש חשוב.. תודה

tamarbsor

New member
האמת

כשאני חיפשתי בירושלים היתה לי אותה הבעיה, יש מספר אופציות שלא בטוח שהן כל כך מוצלחות, אבל לפחות זו התחלה, כי אם תשבי בבית בטח לא תתקדמי: 1. מחולה 2. יש בבית הנוער העברי שיעורים 3. נדמה לי שיש בקונסבטוריון יש 4. יש מישהי בעיר שמלמדת לפי השיטה הרוסית 5. ברמות יש (במרכז המסחרי מאחורי בנק פועלים אם אני זוכרת נכון, ברח לי השם שלה, גם כן רוסיה קשוחה ומי שזה בסדר לו אז היא די טובה) 6. ורטיגו לא את כולם אני בדקתי, אבל ברגע שנכנסים לאיזה מקום, מתחילים לשמוע מפה ומשם, וכך אפשר לנסות מקומות אחרים עד שמוצאים את מה שמתאים. אפשרות נוספת להתקשר לאקדמיה (התיכון והגבוהה יש שם אם אני לא טועה מורה בשם לודה שאומרים שהיא ממש טובה) ולשאול אם יש להם שיעורים פתוחים. בהצלחה

Rubi2717

New member
תודה:]

על כולם באמת שמעתי, אני כנראה אלך לורטיגו, אבל אמרו לי שזה גם לא ברמה הכי גבוהה,ושכדאי לי למצוא משהו אחר, בכל מקרה אני אבדוק את מה שאמרת ברמות, אמרו לי שזה טוב. תודה על העזרה!

בלרינה24

New member
אמממ

אני ממש ממש ממש ממליצה לך ללכת לורטיגו.. אני רוקדת 4 שנים קלאסי והרמה הייתה מצוינת ממש נהנתי מהרמה והכל.. זאת להקה מוצלחת וסטודיו ברמה.. את ממש תהני אם תלכי... חוץ מהרמה בכלל המקום מדהימה יש אווירה חמה כזאת ומשפחתית=] תהני לך!

tamarbsor

New member
אני דווקא

לא ממש התרשמתי מהרמה בורטיגו, שווה לך לנסות את המורה הזו ברמות (שאני ממש לא מצליחה להזכר בשמה), ולנסות לראות אם לודה מלמדת- עליה שמעתי המון דברים טובים

למעלה