עזרה דחופה

בירלי

New member
עזרה דחופה

כשאני מנגן על מקלדת השליטה אני שומע ללא איחור אבל בהשמעת ההקלטה הוא בורח מהמטרונום ומאחר מישהו יודע איך לסדר את זה?

עמרי 6

New member
תנסה להגדיל את הbuffer size

העניין הוא שכשאתה שומע מידי אתה שומע את זה דיירקט למוניטורים, וכשאתה מקליט המחשב מעבד את זה. (ככה זה נראה לי לפי התיאור שלך) כרטיס הקול שלך ממיר לאט מידי ולכן אתה לא מצליח לעקוב אחרי המטרונום. מלבד החלפת כרטיס הקול, לשחק עם ה buffer size עוזר. ככה בעצם הוא דוגם יותר או פחות בפרק זמן נתון, והמחשב מתאמץ יותר או פחות.

בירלי

New member
לא עוזר

הכרטיס זה מ אודיו שיניתי את הבופר סיז ל64 והבעיה נשארה

HeavenlyB

New member
64 זה לא נקרא להגדיל

להגדיל זה 512 או 1024. אבל לא נראה לי שזו הבעיה. האם על הערוץ פשוט זז באופן שווה, או שהוא לפעמים מאט ולפעמים ממהר?

בירלי

New member
זז באופן שווה

אבל מראה את מה שניגנתי כאילו נגנתי טיפה לפני בנוסף לזה בזמן שאני מנסה לפענח את הבעיה איך שהוא התבטלה ההשמעה של המטרונום ומה שאני לא מנסה הוא לא חוזר והתוכנה מראה שהוא פועל הבנלי תעזור לי בבקשה ותודה

babylon shit

New member
רעיון -

להעביר את כל הערוצים לmusicsl mode ובכלל, - גורם מספר אחד לבעיות quantize.... אני ממליץ להגדיר בקיובייס מראש שכל ערוץ שנפתח אוטומטית יהיה בmusical mode

HeavenlyB

New member
נסה את הדבר הבא

יש כפתור, הראשון בצד שמאל למעלה, שאמור לפצות על לייטנסי. בזמן הקלטה, נסה לכבות אותו ולראות אם זה עוזר. אם הייתה בעיה של תזוזה לא שווה, אז הייתה בעיה של תזמון מידי כללי. כאן זה נראה בעיה פשוט של לייטנסי.

בירלי

New member
השתגעתי כבר

למישהו פה יש כרטיס m audio? אולי משהו שם לא מוגדר טוב או אולי בקיוביס ובכלל איבדתי לגמרי את המטרונום שלה הסרתי והתקנתי מחדש ופשוט אין מטרונום אז התקנתי ניואנדו ושם המטרונום פעל ואותו סיפור הוא משמיע את מה שאני מנגן טיפה ממש לפני וזה מטרף את הדעת איך אני מגדיר את הערוצים למוסיקל מוד אם אפשר להסביר בתקוה גדולה לעזרה תודה לכל המגיבים

babylon shit

New member
musical mode

לכל ערוץ שאתה פותח יש כפתור קטן עם סימן של שעון עליו, אם אתה "עומד" על ערוץ, אתה יכול לראות פרמטרים שקשורים אליו מצד שמאל למעלה - שם תראה גם את כפתור הרקורד, ואת הכפתור שאתה צריך עם סימן השעון עליו, לחיצה עליו תעביר את הערוץ למצב musical mode, ואז תראה עליו סימן של תו. המלצה כללית - תמיד תדאג שהכפתור הזה יהיה לחוץ, בכל ערוץ!

למעלה