עזרה דחופה

noosh 19

New member
עזרה דחופה

מה עושים????? אני לא יודעת מה לעשות.. באמת שט-ו-ב לי בחיים אני בן אדם מאושר, שטוב לו לא חסר לי דבר. אני לא בלחץ לפני שבועיים השתחררתי מהצבא וכל הכיף עומד לפני בקרוב אני העשה כמה קורסים ברפואה משלימה, ובכלל אתם לא מבינים כמה טוב לי. אני מאחלת את הטוב שלי עכשיו לכל אחד שרק צריך. אבל מה. ביום ראשון כן כן לפני שבוע בערך, חברה שלי ישנה אצלי .. והלכנו לישון ממש מאוחר.. אז הכל השתבש אצלי ובקושי הצלחתי להירדם, ביום שני קמתי בלילה רגע לשתות.. ב 3 בלילה, ואמא שלי ואחותי לא הרגישו טוב, אז נשארתי ערה לעזור להם כל הלילה.. (זה הווירוס הזה עכשיו) אז שוב הכל המשיך להשתבש, ביום שלישי בכלל לא נרדמתי כל הלילה, חשבתי שאני משתגעת ותקשיבו אני כ"כ עייפה!!!!! העיניים שלי כבר נראות נורא. אני מתה לישון פשוט לא נ-ר-ד-מ-ת. ככה יוצא שאני לא עושה כלום כל היום כי אני גמורה, ומתי שאני כן עושה כי אני מנסה לא לחשוב על זה. אני מרגישה שאני עוד רגע נופלת.. וזה ממש נורא כבר.. יום רבעי ישנתי איזה 4 שעות . אתמול לא ישנתי בכלל, והלילה הזה ישנתי שלוש שעות מ 4 עד 6 בבוקר. אני באמת רוצה לישון נורמלי, מה שאני מתחילה להרגיש זה מתח בכתפיים אבל זה מצחיק כלום לא מטריד אותי, אולי טוב לי מידי אפילו. מה עושים.? פעם הייתי עושה מדיטציות עכשיו אני לא מצליחה להכנס לקטע.

אני לא בטוחה למה את פונה אלינו

אני לא רופאה ולא מומחית בהפרעות שינה, אבל אני יודעת מה שכל אדם יודע - שחוסר שינה זה לא בריא. אז לפני כל מדיטציה או דבר כזה, נראה לי שכדאי לגשת נקודתית לבעיית חוסר השינה שהופיעה אצלך פתאום. אם זה רק שבוע, אולי סתם בילגנת לעצמך את היום והלילה ושווה לך לנסות לקחת משהו עדין ומרדים ללא מרשם רופא. אם זה נמשך ואת לא מצליחה להשתלט על זה, יש מומחים גם לבעיות שינה. חבל שתגררי את זה. זה יגרום לך סבל ונזק, כמו שאת כבר מתחילה לראות. אחרי שתשתלטי על זה תוכלי לחזור לתרגל מדיטציה, ובהזדמנות זו לנסות לברר עם עצמך האם, למרות כל הטוב, את נמצאת במתחים כלשהם שגורמים לך בין השאר לקשיי הרדמות. לילה טוב!

אינקה

New member
נסי להשתמש ברסקיו

תמצית פרחי באך מרגיעה שניתן לקנות בכל בית מרקחת, יש סיכוי לא רע שזה יסדר אותך. מעבר לזה נראה שכדאי שתעקבי אחר מצבך ולא תהססי לפנות לרופא. על נהיגה אין מה לדבר אני מקווה.

noosh 19

New member
אני לוקחת רקסיו

זה יותר מרגיעה מאשר מרדים היום ישנתי יותר טוב, אחרים טוענים שזה בגלל שאני לא עושה כלום כל היום, מה הם רוצים ממני רק השתחררתי לפני שבוע, אני לא יכולה תוך יום למלא לי את כל השבוע.. יהיה טוב :]

למעלה