עזרה דחופה

maornesimi

New member
עזרה דחופה

אולי למשהו יש תמונה של מר המיולין, אני זקוק לה בדחיפות!!!

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifלשאלתך:...

נצל"ש זה לקחת דבר תמים כל כך ולהשתמש בו בדרך כלל למטרות אינטרסנטיות נצלניות(ולפעמים מיניות..) שפוגעות אישית במנוצל.. ובקיצור..נצל"ש...

shvils

New member
לא להאמין למה שעובדיה אומר!!!

הוא סדיסט מרושע ומטרתו היחידה בחיים היא לאכול יהודונים נפירוש הנכון של נצל"ש זה "ניצול שרשור" וזה אומר לנצל הודעה שקיימת כבר ולכתוב בה את ההודעה שלח במקום לפתוח הודעה חדשה. ועכשיו לחזור לעיניין החשוב של להשמיץ את עובדיה. הוא לא התקלח ב3 למרץ ויש לי תצלומים משמוכיחים את זה ובנוסף לכל הוא מאיית "עגבנייה" עם א' במקום ע'!!! ולעובדיה בלבד (אני יודע שאתה קורא את זה): "תחילת נשימה" עובדיה וסעדיה!!! "סוף נשימה"

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאנלא מאמיןשאתה אומר אתזה שוב!

איך אתה מעז לומר את סעדיה ואותי באותה נשימה ואיך אתה מעז לקרוא לנו סדיסטים?!?!?!..אני רוצה לראות את ההוכחה לשקר שלך כי התקלחתי ב3 למרץ!..אני זוכר את זה..זה היה עם סבון נוזלי ומרכך "הוואי" בצבע כחול!!!..אז אל תנסה להפחיד עם תמונה של קיימת..אם היא כה אז תוכיח!.. ועגבניה זה פרי ולא ירק!!!...

Witchcrafts

New member
בבקשה,

נצל"ש - ניצול שרשור. "השרשור שברצונכם לפתוח אכן דורש שרשור (כתום) חדש? ייתכן והדבר אינו נחוץ, וביכולתכם לנצל שרשור (נצל"ש) קיים ולהגיב בו. אין לנצל"ש שרשורי ימי-הולדת, הצטרפות חדשים, דיונים רלוונטיים ושאלות שעדיין לא קיבלו מענה. שרשורים שבלאו-הכי ימחקו (הצפות, הפרות חוקים וכד`) אין טעם לנצל"ש. את הניצלו"ש שולחים כתגובה להודעה הראשית (הכתומה), ולא לאחת התגובות בשרשור." [הועתק מכאן. לא היה לי כוח לנסח מחדש את עצמי. $-:]

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאיך לא הבנת אותי?!...

הייתי ברור לא?!..!מגלגלעיניים~...

tttooo444

New member
תתפלאי..

מה זה? http://images.google.co.il/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2006-16,GGLG:en&q=Hemulen&sa=N&tab=wi

למעלה