עזרה דחופה!!!

עזרה דחופה!!!

שלום!אני בחורה נשואה בת 27 ונורא מעונינת לצלם סרט על עצמי.יש לי סיפור חיים נורא מעניין ובנוסף אני רוצה שיצלמו אותי במהלך טיפולי הפריות.אני נורא מעוניינת שהסרט יופץ לערוץ יס דוקו(או לערוץ אחר אפילו),אני מעונינת להעביר בסרט זה את התחושות היומיומיות של נשים שעוברות טיפולים,הסבל,הזריקות,האכזבות,הציפיות וגם את ההצלחות. אני נורא רוצה שיהיה איזה במאי או מישהו בתחום שיהיה מוכן להשקיע בי ואם אפשר כמה שיותר מהר כי אני מתחילה טיפול בקרוב מאוד. אם תוכלי לעזור לי במיספרי טלפון של אנשים בתחום או בכל עזרה שהיא אני אשמח תודה רבה! האימל שלי הוא:[email protected]

איינו יכולים לפרסם את הטלפון

אך את מוזמנת להשאיר לה הודעה כאן עם פרטיך למקרה שתוכל לחזור אליך

תשובה כללית

הדרך הטובה ביותר היא לעניין מפיק בסיפור. כאשר נפתח אצלנו מכרז להפקת סרטי מקור, פונים אלינו בתי ההפקה עם הצעות שונות. זה טוב עבורך מאשר לבוא לבד מפני שהמפיק יעזור לך לפצח טוב יותר את הסיפור ולהבין מבעוד מועד האם הוא יכול להחזיק סרט

|

תודה רבה לך על תשובתך אבל אם תוכל ליהיות יותר ממוקד ולהדריך אותי איך אני מגיעה לאנשים האלה וביכלל איך אני עושה את כל התהליך לאן ליפנות בראש ובראשונה?תודה לימור

בהמשך לשאלתי ולתשובתך

תודה לך על תשובתך אבל,אם תוכל ליהיות יותר ממוקד ולהדריך אותי איך אני מתחילה לבצע את התהליך מההתחלה ואיך אני מגיעה לאנשים המתאימים?בקשר להודעתי שחיפשתי את פרטיה של מירה לשם אז אמרת שאני אשאיר הודעה בישבילה ואת פרטיי ,גם זה באותו הקשר אם היא מעונינת לישמוע את סיפורי, בכל אופן בתיקווה שהיא תיתעניין האימייל שלי הוא:[email protected]

ESPN

New member
חיפוש באינטרנט

יש בארץ כמה וכמה חברות הפקות שעוסקות בין היתר בהפקת סרטים דוקומנטרים. הרצת המילה "הפקות" ודאי יניבו מספר מספק של חברות. כנסי לאתרים שלהם ותפני ישירות אליהם. לדעתי זאת הדרך הכי טובה..

למעלה