עזרה דחופה

מצב
הנושא נעול.

risk30

New member
ילד טוב ירושלים

מזל שלא התגרשתי ממך
4500 ש"ח לשני ילדים ואת עוד מתלוננתת גם אני הייתי מקזז והוא פראייר שבכלל מסכים לסכום כזה. בקשר לדירה - תמכרו ותתחלקו חצי מהדירה גם שלו ואני בטוח שאת עושה לו את המוות שלא נעים לו בבית.. כל תלונתך רוייה רגשות כי הלך לגור עם חברתו וטוב יהיה אם תפרידי את הרגשות מהביזנס של פרוק השותפות. נקמנות לא תביא אותך למקום טוב יותר. תמשיכי הלאה. בהצלחה.
ילד טוב ירושלים
צר לי לאכזב אותך אך אין שום רגשות וכעסים, להפך אני מאוד רוצה לסיים את ההליך. הלוואי והיה ממשיך לגור עם חברתו כך הילדים לא היו סובלים מהמצב. ואני בכלל לא מציקה לו בבית רק לא מוכנה שיחיה על חשבוני. הסכום של 4,500 ש"ח הוא בכלל לא הרבה היות ורמת החיים שלנו היתה גבוהה ום עכשיו היא כזאת. אני לא מחסירה כלום מילידי וזה כולל מורים פרטיים צמודים, חוגים והרבה. לגבי הדירה הלוואי והיה באפשרותנו למכור ולהתחלק חצי בחצי אך פה הבעיה הרצינית, הוא לא מוכן להתחלק כך אלא רוצה סכום גדול יותר ומה דעתך על כך???

rinam

New member
מה זה התחתנת עם פארוק????

ילד טוב ירושלים
צר לי לאכזב אותך אך אין שום רגשות וכעסים, להפך אני מאוד רוצה לסיים את ההליך. הלוואי והיה ממשיך לגור עם חברתו כך הילדים לא היו סובלים מהמצב. ואני בכלל לא מציקה לו בבית רק לא מוכנה שיחיה על חשבוני. הסכום של 4,500 ש"ח הוא בכלל לא הרבה היות ורמת החיים שלנו היתה גבוהה ום עכשיו היא כזאת. אני לא מחסירה כלום מילידי וזה כולל מורים פרטיים צמודים, חוגים והרבה. לגבי הדירה הלוואי והיה באפשרותנו למכור ולהתחלק חצי בחצי אך פה הבעיה הרצינית, הוא לא מוכן להתחלק כך אלא רוצה סכום גדול יותר ומה דעתך על כך???
מה זה התחתנת עם פארוק????
תמררי לו את החיים כשהוא בבית שלא יהיה לו חשק לחזור, תשגעי אותו. רינה וונקובר

לתומי סברתי...

ילד טוב ירושלים
לתומי סברתי...
כי את כמרבית הנשים המתגרשות הרוצות את כל הדירה ולכן לא הגעתם להסכם במשך שנתיים. ביחוד כאשר את עדיין בדירה וטוב לך. חצי חצי זה ההוגן וקבלי את התנצלותי הכנה.

rinam

New member
איזה מזל שאני בקנדה כאן זה מתחלק

לתומי סברתי...
כי את כמרבית הנשים המתגרשות הרוצות את כל הדירה ולכן לא הגעתם להסכם במשך שנתיים. ביחוד כאשר את עדיין בדירה וטוב לך. חצי חצי זה ההוגן וקבלי את התנצלותי הכנה.
שווה בשווה במספר הנפשות היינו זוג עם 2 ילדים, כלל הנכסים מתחלק ב- 4 חלק הילדים מופקד הנאמנות עד שהם מגיעים לגיל 19.

tbh12

New member
רינה, באמת כיף לך.

שווה בשווה במספר הנפשות היינו זוג עם 2 ילדים, כלל הנכסים מתחלק ב- 4 חלק הילדים מופקד הנאמנות עד שהם מגיעים לגיל 19.
רינה, באמת כיף לך.
ושיהיה לך חג שמח

מצב
הנושא נעול.
למעלה