עזרה דחופה!

ronrabin

New member
עזרה דחופה!

מישהו מכיר תוכנת המרה שממירה טקסטים מאנגלית לעברית?? עבור עבודה חשובה בחטיבת הביינים...

tamir2006

New member
דחוף ביותר

אני מחפש תוכנה לתרגום טקסטים מאנגלית לעברית.אני מתכוון מאמרים ברמה אקדמית.האם מישהו מכיר תוכנות באמת טובות למטרה זו?? האם יש תוכנות כאלה בחינם באינטרנט לפחות לנסיון?? תודה!

d a p h n a

New member
לא קיים כזה דבר

תוכנות התרגום החינמיות לא מסוגלות לתרגם גם את "יונתן הקטן" בצורה ראויה (שלא לדבר על מאמר אקדמי), ואפילו תוכנות תרגום רציניות יותר בתשלום (ניכר) מסוגלות לתרגם רק באופן מאוד חלקי ולא אמין. הן שימושיות למתרגם מקצועי שרוצה קצת לקצר תהליכים, ואחרי זה עובר על כל הטקסט על מנת לתקן את כל השגיאות שהתוכנה בהכרח עושה. אין מה לעשות. עד שלא ימציאו אינטלגנציה מלאכותית יעילה, אף מחשב לעולם לא יוכל לבצע את הפעולה המורכבת מאוד של תרגום טקסט בצורה הנכונה. יש בזה יותר מדי מרכיבים שקשורים לצורות התבטאות, גווני משמעות ועוד. על מנת לתרגם את המאמרים, אתה יכול להעסיק מתרגם בתשלום. לחילופין, אם מדובר על מאמרים שעלייך לקרוא למטרת לימודים, אני מאוד ממליצה לנסות ולהתמודד איתם בעצמך. האנגלית רק נעשית יותר מורכבת עם הלימודים, ומשפרים אותה רק באמצעות קריאה עם מילון.

tafustafus

New member
כשיהיה דבר כזה

הוא יהיה אחד הצעדים הגדולים ביותר בתולדות הטכנולוגיה.

Y. Welis

New member
וכמו שנאמר ב'כל אנשי הנשיא'

'אז נצטרך לחפש לנו עבודה אמיתית'...

למעלה