עזרה דחופה!!!!

סטודנט_1

New member
עזרה דחופה!!!!

בניתי תוכנה ב-v.b ובהתחלה אני רוצה שלפני שהתוכנה עולה מצגת ב- PowerPoint תרוץ וברגע שהמצגת תסתיים התוכנה תעלה. יש למשהו מושג איך עושים את זה? אנא עזרו לי מהר ( התוכנה להגשה--סיום לימודים).

shai_shai_shai

New member
תשובה

אני לא הכי יודע להתעסק עם ה power point אבל עם אתה יודע איך לעלות את המצגת שלך בהתחלה אז יופי ועם לא אתה יכול לעשות פורם ולשים שם ב form_load שזה יעלה את המצגת ושזה יגמור הוא אמור לעלות לסגור ולפתוח אוטומטית את הפורם עם לא הבנת אז תשאל ואני יסביר לך עוד פעם

eyalk5

New member
פשוט תשתמש בole

בform הפתיחה תשים את הole ושיעלה את הפורם של התכונה.

BlueWhite

New member
תשובה

אם המצגת מעבירה דף בזמן מסויים, אתה יכול ליצור Timer שיקבע לפי הזמן של המצגת. אם המצגת עוברת לפי לחיצה של העכבר אפשר לקבוע משתנה לפי הפריימים של המצגת וכל פעם שהמשתמש לוחץ על העכבר המשתנה יורד באחד ...

סטודנט_1

New member
blue !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

תוכל לשלוח לי דוגמה של שורות קוד ולכתוב לי איזה פקודה צריך להוסיף? מודה לך מאוד. הדואר שלי : [email protected]

מי זה?

New member
קצת יותר פשוט

את המצגת תהפוך לקובץ EXE - לא מסובך, בכלים של הפאואר פוינט. כעת תשתמש ב- SHELL וגמרנו.

BlueWhite

New member
פשוט

אם המצגת שלך בנוייה על זמן כפי שאני חושב שהיא אז ... צור Timer (אני מעדיף את IE Timer מאשר ה-Timer הרגיל). הכשיו קבע משתנה חדש וקבע לו ערך 0. בקוד החלון פתח קוד חדש IeTimer1_Timer() לדוגמא, והוסף למשתנה 1 כך: var = var + 1. ותוכניתץ נוספת בתוכו כך: If var = 300 Then (next frame) End if כשהזמן הוא של המצגת שלך (60 = דקה) עם יש בעיות אז ... אתה יודע

guy_lybo

New member
BLUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה לך................ ולי אתה יכול לכתוב לי את מספר ה- ICQ שלך למקרה הצורך?? ושוב תודה רבה לך הצלת אותי....

BlueWhite

New member
OK

95306249 ועוד משהו, אל תשכח כאשר המשתנה מגיע למספר המסויים לרשום :IeTimer1.Enabled = ValFalse כדי לעצור את המונה.

למעלה