עזרה דחופה

tykale

New member
עזרה דחופה

אני בקשר עם בחורה חמודה כשבועיים ואנחנו נפגשים הרבה מאוד כל יומיים.היא מרוצה מהקשר לי חסר משהו אבל לא נתקתי אותו אני מנסה בכל זאת להתחבר לקשר,אני לא מספיק מרגיש געגוע אליה כשאני לא איתה הבעיה היא שיש בחורה שמחכה לפגישה איתי בחורה אחרת זה בסדר להיפגש איתה למרות שאני בקשר כבר?אני עושה זאת רק כי אני עדיין מתלבט לגביה ואולי זאת שאפגוש מחר יהיה לי יותר קל לדעת מי מתאימה לי זה כ"כ נורא לעשות זאת?

ניקולי

New member
אז ככה

אילו אתה מרגיש שהקשר שלך עם אותה בחורה הינו קשר ידידותי בלבד שאתם נפגשים צוחקים מדברים ולא מעבר לזה אתה חייב להסביר לה שהקשר שלך איתה הוא ידידותי בלבד שאתה מכבד אותה ואולי מחבב אותה כידידה בלבד. זה בסדר שתצא עם אחרות ותנסה את מזלך. אבל אם יש לכם קשר אחר.. יותר אינטימי ואתה אומר לה כשאתם ביחד שאתה אוהב אותה.. ורוצה אותה לקשר יותר רציני.. ומנסה למשוך אותה ולקרב אותה אלייך..לקשר רציני יותר אזיי אתה בבעיה.. וזאת מאחר שאינך יכול לרקוד על שתיי חתונות ו/או יותר אל תשכח שאותה בחורה עלולה להאהב בך ורגשותיה כלפייך יתחזקו, היא עלולה להפגע כאשר תמצא לך אהבה אחרת.. אגב חוסר הגעגוע אליה נובע מחוסר משיכה כנראה רצוי שתדבר איתה ותאמר לה מה אתה מרגיש כלפיה שלא יהיה מאוחר מידי אני מאחלת לך דרך צלחה במציאת בת זוג יותר מתאימה לך

תגובה

תלוי איזה קשר יש לך עם כל אחת. אם הקשר עם החברה הנוכחית רומנטי, כלומר אתם נוגעים ונפגשים הרבה, תוכל להפגש עם בחורה אחרת רק למטרת ידידות ולא למטרה זוגית.

למעלה