עזרה דחופה

עזרה דחופה

הרגע חזרנו, בעלי ואני מהמשפחה שנשרף להם הבית. למשפחה 4 ילדים עד גילאי 8. גם קודם לשריפה,מסתבר, המשפחה גמרה את החודש בקושי ועכשיו כל מה שהצליחו להציל מהבית זה פינת אוכל ותנור גז כל השאר נשרף, פויח או נהרס מהחום. מה שאומר שהם זקוקים להכל: ספות, שולחן סלון, ארונות, ארון אמבטיה, סדינים יחיד בלבד (דתיים) צעצועים וספרים. להלן מידות הבגדים- בן 8 מידה 12 נעליים33 בת 6 מידה 10 נעליים 30 בן 3.5 מידה 6 נעליים 26 בן 1.7 מידה 4 נעליים 24 אין בבית אוכל, יש מעט אוכל יבש, אילו היה אפשר לגייס מזון (גולמי סגור מפאת כשרות) לערב חג זה יהיה נפלא ואני מוכנה לאסוף. דוגמת ירקות פרות בשר עוף וכו. הבאנו להם בגדים לקטנים, מגבות, מעט סבונים ושמפו, מעט ממתקים ומעט אוכל יבש.

limooor

New member
תודה!!תודה לך ולבעלך

שהגעתם ועזרתם
מצטרפת לבקשה שלך בבקשה תעזרו להם

avivit28

New member
כל הכבוד לך ...

שלום לכם מכירה את המשפחה מקרוב ובאמת שהם זקוקים לעזרה בבקשה לכל מי שיש תעזרו להם אני מבחיניתי גם יעשה כל מה שרק אפשר תודה לכם לימור כל הכבוד לך שאת עוזרת ככה

ברעננה יש כמה מוצרי חשמל

מיקסר חשמלי+ גז שלושה כריים ועוד כמה דברים לא זוכרת צריך לבדוק. יכול להיות גם תנור בילדינג

אני מארגנת לך מחר

קומקום חשמלי מצעים צלחות בגדים וצעצועים מישהו יכול לבוא לאסוף מראשל"צ?

אתיקה אני אגיע מחר לאסוף

תשלחי לי מס טלפון במסר. צלחות חייבים חדש מטעמי כשרות, כל השאר רלוונטי

blue skies

New member
את יכולה לשלוח לה מסר

והיא תחזיר לך תשובה ואם תוכל תעזור לך היא אוספת אוכל מאולמות אירועים ומקונדטוריות ויש לה לפעמים גם פרות וירוקות שהיא מעבירה למי שצריך ויכול גם להגיע לקחת תהיה איתה בקשר אני בטוחה שהיא תעזור לך ותענה לך בהצלחה וחג שמח

blue skies

New member
דחוף למאמינה בו, אין לי גישה למסרים

אבל תצרי איתי קשר במייל [email protected] עד לשעה 11:45 בערך ותעבירי לי טלפון אני אוכל לארגן לך מזון יבש במיידי אני גרה ברחובות

למעלה