עזרה דחופה

עזרה דחופה

שלום,שמי הילה מור ואני מטופלת בניטן כי אני היפו אקטיבית הבעיה המאד מאד דחופה היא שאני אובחנתי לאחרונה כחולת מיאסטניה גרביס שהיא מחלה אוטו אימונית שפירושה ואיפיונה : חולשת שרירים חמורה.. ויחד עם זאת אני חולת מ"ג סרו נגטיב ומטופלת במסטינון האם מישהו יכול להסביר ליהאם יש קשר בין המחלה והפרעת הקשב.. והאם הטיפול שאני מקבלת הוא הטיפול הטוב ביותר? מחכה בקוצר רוח לתשובה . הילה

rabiz

New member
מיאסתניה ו- ADHD

שלום הילה. אני בפורום (בעיקר כקורא) כאב לילד עם ADHD. במקצועי - אני רופא (אם כי לא בתחום זה). חיפשתי במאגרי מידע רפואי ולא מצאתי קשר בין מיאסתניה והפרעת קשב וריכוז או ניתן. לגבי הטיפול במיאסתניה - מסטינון הוא טיפול מקובל, אולם למיטב ידיעתי (אינני נוירולוג) יש גם טיפולים נוספים. חשוב שתהיי במעקב של נוירולוג המתמחה במחלה. בריאות שלמה

תודה

המון תודה . אני מקווה שאין עוד אנשים עם מיזוג הבעיות האלו.. ואם יש ..לא הייתי רוצה שהם יהיו לבד במלחמות האלו כמוני.. אני ההיפך מהיפראקטיבית..וגם סובלת מחולשת השרירים הזאת.. אני יודעת שיתכן שיש קשר בין הבעיות במיוחד אחרי מה שעברתי ..... כמו פאזל שקשה לי לחבר..

תודה

המון תודה .אני מקווה שאין עוד אנשים עם מיזוג הבעיות האלו.. ואם יש ..לא הייתי רוצה שהם יהיו לבד במלחמות האלו כמוני..אני ההיפך מהיפראקטיבית..וגם סובלת מחולשת השרירים הזאת.. אני יודעת שיתכן שיש קשר בין הבעיות במיוחד אחרי מה שעברתי .....כמו פאזל שקשה לי לחבר..

בין היפר להיפו

ההבדל בין היפר אקטיבי להיפו אקטיבי הוא שלדוגמא ילד היפר אקטיבי נחשב ל"מפריע" בכיתה.. ולכל ההורים: איך אנו ההורים הבחנו שהתינוקות שלנו רעבים..רטובים... שכואב להם משהו ...או שמשהו מפריע להם?...... הם בכו. הם הסבו את צומת ליבנו אליהם. חלילה תינוק שלא יבכה.. תינוק בוכה לא מפריע.. את זה כולם יודעים.. פעם הייתי מביטה בכמה ילדים היפר אקטיביים שלמדו איתי וקינאתי בהם בגלל שלמרות שהם לא "ישבו"ללמוד הם תמיד הצליחו במבחנים..וגם היום בחיי קרירה אם זה ביזמות עיסקית וכלי בתקשורת.. לעןמתם אני הייתי חרשנית גדולה נילחמתי לעתידי ב"ציפורניים שאין לי" אני? פשוט "לא בכיתי" .

המשך.. ההבדלים

"לא לבכות"..פירושו להתבייש כשאני שוכחת.. זה להיבלע בחוסר ריכוז עד כדי ניתוק מסויים..ואירוני ככל שזה ישמע.."לשכוח"לבקש עזרה..

פרחיה2

New member
גם אני כזו, וגם הבן שלי בן ה- 15

עוד לא שמעתי מישהו כמוני שאומר - ADHD זה אטנשין דפיסיט היפו אקטיב דיסאורדר. נעים לפגוש עוד מישהו שמשתמש בביטוי הזה, הנאורולוגים מחייכים כשאני אומרת להם את זה. אבל כולם מבינים למה אני מתכוונת. אגב, אני לוקחת ריטלין לפעמים, אבל הבן שלי, לוקח כל יום וזה פשוט מעיר אותו! ממש כדור מרץ. הוא לא נעשה היפר, אבל בהחלט אקטיבי. מצטערת על שאר הבעיות שלך, נסי בכל זאת לחשוב על הקשר בניהם. אולי המרצה מסוג ריטלין כן עשויה לעזור לך? גם לשרירים?

למעלה