עזרה דחופה

homemade

New member
עזרה דחופה

אני מנסה להעביר את סרטי הוידאו לdvd ולא מצליח עם NeroVision Express אשמח לקבל כל המלצה

Ncoder

New member
המרה לסטנדרט DVD ...

מצריכה המרה לתבנית DVD, כנראה ש-NERO עדיין לא יודע להמיר לתבנית בעצמו אלא רק לצרוב, יש תוכנה כמו TMPGEnc DVD Author שיכולה לקבל קבצי MPG ולהמיר לתבנית DVD ואפילו לצרוב (ככה שלא תריך את NERO) . התוכנה לא חינמית ותאפשר לך לעבוד איתה כחודש .

homemade

New member
זו לא המרה

זו לא המרה אלא video captur ממכשיר וידאו לדיסק הקשיח ומשם צריבה ל dvd

Y. Welis

New member
זה אמור לעבוד. התוכנה לא איכותית

במיוחד בתוצר שלה, אבל מוציאה DVD סביר. השאלה היא אם כרטיס ה-TV שלך יכול ללכוד וידאו חיצוני (מחיבור S-VIDEO או כבל אנטנה). אם כן, נסה ללכוד עם התוכנה שבאה עם הכרטיס לפורמט MPEG, ואז להמיר עם הנירו ויז'ן אקספרס ל-DVD.

LucemFerrE

New member
ניסיתי עם הNeroVision והוא ממיר טוב

אבל משום מה זה יוצא בלי קול

Y. Welis

New member
לי יצא מצויין.

מה שנחמד שם הוא שכל התהליך נעשה ברצף אחד אוטומאטי - המרה, הכנת DVD וצריבה. הבעיה שלא ניתן להגדיר ביטרייט אחר מברירות המחדל.

Reborn1

New member
../images/Emo41.gifהערה כללית על תוכנות נרו והמרה

תוכנת נרו אשר מגיעה עם הצורב היא בהגדרתה בסיסית וכוללת המרה ל vcd בלבד יותר נכון אפילו אם קודדתם סרט בתוכנה אחרת ל svcd ייתכן ולא יתאפשר לכם לצרוב את הסרט בעזרת נרו כנ"ל לגבי dvd נרו מוכרת תוספות מעבר לגרסה הבסיסית שהם מוגדרים plugin באופן נפרד חלקם ניתנם בחינם וחלקם בתשלום התוספים(מקודדים) הנוספים שאני מכיר על קצה המזלג הם svcd-mpeg-2 dvd-אפשרויות מתקדמות ogg mp3pro המרה מתקדמת של מוסיקה וגם סרטים(קביעת ביטרייט וכיו"ב) ogg ac3 dts ויש עוד רבים , כולם מאפשרים אפשרויות מתקדמות בתוכנת נרו , משפרים את יכולות ההמרה ,את אפשרויות הקידוד ושימוש באופציות שלא מתאפשרות בגרסה הבסיסית תוכנות nero vission גם היא משתמשת במקודדים שקיימים בתוכנת נרו בלעדיהם היא מוגבלת לאלו שיש את המקודדים המתקדמים איכויות הקידוד משתפרות , כמו כן מתאפשר בפניהם אפשרויות שלא קיימות בגרסה הרגילה (svcd ,dvd,ac3,dts) ונוספים לידע הכללי של כולם

למעלה