עזרה דחופה

hydro pump

New member
עזרה דחופה

מישהו אולי מכיר אתר בו אני יכול למצוא מידע ו\או היסטוריה של הנשק הקר? חיפשתי כבר בגוגל ובאסק ג'יבס עם תוצאות מעטות. תודה מראש!

hydro pump

New member
ועוד משהו

פעם בערוץ ההיסטוריה היתה תוכנית, אני כבר לא זוכר את שמה, אבל הנחה אותו אדם קירח בעל מבטא מוזר, כשכל תכנית עסקה בנשקיו של לוחם מסויים (נינג'ה, פיראט, אביר משוריין..) מישהו יודע אם היא תוחזר בקרוב?

Boogieman

New member
אם יהיו שאלות ספציפיות סביר להניח

שאוכל לענות עליהן, אם לא, תמיד אפשר ללכת עם זה לפורום אמנויות לחימה, יש שם כמה וכמה מומחים (אבל רובם בתחום האסיאתי).

לתוכנית קראו conquest

כל תכנית הייתה על סוג אחר של כלי נשק למשל "נשקי הברברים" המנחה היה קרח והוא הזמין לתכנית איזה 10 אנשים והוא לימד אותם להשתמש בכלי נשק למשל קשתות. בסוף כל תוכנית הייתה הקבוצה מתחרה זה בזה. הלוואי שהתכנית הזאת תחזור היא הייתה מדהימה. באמת רציתי לשאול מתי היא תחזור ואם היא תחזור? הנה קישור לתמונה מהתוכנית - http://www.legionsix.org/Peter%20Woodward%20w%20Victrix%20II.jpg

Tough Midget

New member
גם אני אהבתי אותה

ובקשר למבטא שלו, אני כבר לא זוכר כלכך אבל אני חושב שזה היה אוסטרלי או בריטי או משהו בסגנון... היה פעם תוכנית על הנשקים במזרח התיכון בימי התנך, מרכבות ברזל וכדו', זה ממש נחמד ואם כבר מדברים על תוכניות שהיו והייתי רוצה שיחזרו, אז הייתה פעם תוכנית שקראו לה "ברברים" והיא הייתה ממש מעניינת. זה היה על הברברים בזמן האימפריה הרומית שהביאו לנפילתה וגם היה קצת על ברברי המזרח הרחוק (ועל האימפריה המונגולית וכו' וכו') שמחתי לשתפכם...

למעלה