עזרה דחופה

12111 מיכל

New member
עזרה דחופה

חברה שלי סיפרה לי שבזמן האחרון אין לה כוח יותר ללמוד נמאס לה אין לה כוח להתכוננן למבחנים ובחנים היא רוצה רק לראות טלוויזיה ולשחק במחשב ומתי שיש בחנים ומבחנים היא נהיית חולה(הוא עושה את עצמה) חברה שלי הייתה מאוד משקיעה בלימודים ומכינה שיעורים עכשיו היא הפסיקה להכין שיעורים ולהתכונן למבחנים אנחנו נמצאות בכיתה ח הגיוני שהטילו עליה איזה כישוף????? היא חברה מאוד טובה שלי ואני דואגת לה בבקשה תענו לי מהר

Bartal j

New member
מאמי זה הכישוף הידוע."גיל ההתבגרות"

נשמה תקשיבי זה טבעי שחברתך שהייתה פעם משקיענית לא תרצה להשקיע ,מלא בני נוער מגיעים לחטיבה ולתיכון וכבר לא משקיעים כמו אז בגלל שהתחומי עניין שלהם משתנים ,מה שנראה להם כילדים כנוראי נראה פחות נוראי והם רוצים להנות לבלות במסיבות ,בנים והראש לא מרוכז ואין להם ממש ראש לשבת ולשמוע את המורה כל היום בכיתה מרצה על מלחמת העולם השנייה חחח.. ותסכימי איתי שהחומר פשוט נהיה קשה יותר משנה לשנה... ויכול להיות שאולי בגלל זה חברה שלך הפסיקה ללמוד , כי אז ביסודי והכיתה ז היא הייתה מקבלת ציונים טובים ועכשיו כשהומחר נהפך להיות קשה יותר היא מרגישה שהיא לא תוכל להקבל ציון טוב ,ולכן היא מעדיפה למצוא "תרופה" למכה ולא להשקיע בכלל על מנת שלא תתאכזב . או שאולי חברתך בדיכאון מכל מיני דברים (בגיל ההתבגרות לא חסר ממה להיכנס לדיכאון: חצ'קונים ,טוב לב שבור אהבה ראשונה ובלה בלה הרשימה עוד ארוכה ).. קיצר אני לא מכירה את חבתרך ולא יודעת מה עובר עליה אולי זה הרבה יותר חמור ,את שמכירה אותה יותר כחברה טובה שלה ,תבררי מה הסיבה לדיכאון הזה שלה ולמה אין לה כח לעשות שום דבר... לפני שתלכי להסבר המיסטי תנסי את ההסבר "הרגיל".. מקווה שחברתך תתאושש במהרה ותזחור לעצמה.. שלך באהבה: בר..

למעלה