עזרה דחופה

מיר6

New member
עזרה דחופה

יש לי חברה טובה , בת 34 רווקה ואין שום חבר באופק וגם בעבודה לא ממש הולך לה. היא סובלת כבר שנים רבות מבעיות שינה חריפות עד למצבים ששני לילות רצוף היא לא ישנה בכלל ובלילה השלישי היא ישנה אולי 3 שעות. כל היום היא כמו סהרורית וכמובן שאין לה כוח לעשות כלום. היא מטופלת גם אצל פסיכולוג וגם אצל פסיכיאטר דרך הקופה, ומשתמשת שנים בכדורים להורדת חרדות, וכדורי שינה ואני לא יודעת מה עוד. אין לה כוח לצאת מהבית , אפילו אלי אין לה כוח לבוא. היא מתה להכיר משהו אבל דם כשיש לה כוח לא ממש מתלהבים ממנה. היא מתה להקים משפחה ולא מסוגלת לאסוף כוחות לעשות משהו בנידון. היא ביקשה ממני לחפש לה באינטרנט רופא מומחה מאיזור הצפון שיעזור לה אבל לא מצאתי. מה לעשות ? אני ממש דואגת לה כמה זמן היא תוכל להמשיך ככה?

דנטל

New member
לא יודעת אם רופא מחפשים באינטרנט

כשמחפשים רופא פרטי, יותר נכון בעיני לחפש ממליצים. אנשים שעברו אצלו טיפול ומרוצים מהתוצאה. באינטרנט את לא ממש יודעת מי הם הממליצים האלה וישנם אתרים שבכלל יעדיפו לא להמליץ ולהשאר נייטרלים. אני, אישית, לא יכולה לעזור. גם בגלל שאני לא מהצפון וגם בגלל שאני לא מכירה רופאים שמתמחים בנושאים האלה. מקוה שיהיה פה מישהו אחר אמין שיכול לעזור. בהצלחה

מיר6

New member
מה עוד נשאר חוץ מלהקפיץ?

מקפיצה בתקווה שמשהו יתעורר ויעזור

חכי יבואו אנשים...

אם לא עונים כניראה שאין מה לענות... אני אומרת תיגשו לכל מיני מרפאות פרטיות תבדקו... אם זה לא הולך תדברו עם פיסיכאטרים, תשאלו... אולי היא צריכה להחליף מטפל?

L7

New member
אין תחליף לשינה. תרופות. תרופות.

תרופות. כל דבר ובלבד לישון כמו שצריך. חוסר שינה ותשישות אח"כ הורס יותר מהתרופה החזקה ביותר. וכוונתי לתרופות אמיתיות . לא לטבעיות ללא מירשם... מנסיוני לפחות.

למעלה