עזרה דחופה

עזרה דחופה

אהלן, אני זקוקה לעובדות סתמיות ומשעשעות על מנהיגים מהמאה ה20, העדפותיהם המיניות, אירועים מביכים, ועוד... גם ציטוטים יתקבלו בברכה...

anubis1

New member
אוקיי הנה כמה דברים

הקומוניסט הסיני מאו... היו שמועות חזקות עליו שהיה פדופיל השמועה הידועה על הרצל שנפטר ממחלת מין.... דרך אגב מישהו הזכיר כאן את הביצה של היטלר אז בקשר להעדפות של הקיבה שלו היטלר היה צמחוני וכמובן טרומפלדור שלימדו אותנו שאמר את המשפט הידוע "אין דבר טוב למות בעד ארצנו".... אז אני שמעתי כבר מכמה מורים להיסטוריה שהוא דווקא הביא רצף מאוד חינוכי של קללות ברוסית משהו כמו יוב טוויומט

karpada1

New member
ווינסטון צ'רצ'יל

1.בביקורו בארה"ב,נפש בבית קיט על שפת האטלנטי(כמדומני)ובעודו טובל במים ערך היכרות קרובה (קרובה מדי כלשונו) עם כריש כחול. 2.בהיותו אחד הלוחמים הגדולים ביותר בהיסטוריה למען הדמוקרטיה,צ'רצ'יל היה מודע גם לחסרונותייה: "הטיעון הטוב ביותר כנגד הדמוקרטיה היא שיחה בת חמש דקות עם מצביע ממוצע" 3.סבל ממאניה דיפרסיה. 4.זכה בפרס נובל לספרות.

didos11

New member
לגבי צ'רצ'יל וציטוטיו:

אמרו לי שהוא אמר פעם:המלחמה זה דרך הטבע ללמד את האמריקאים גיאוגרפיה. יש עוד ציטוטים שלו מהסוג הזה?

lenski

New member
הנה לך

הסניליות של ברז'נב, התלהבותו של חרושצ'וב מתירס, משערים לנין וגם שלמה המלך מתו מעגבת

למעלה