עזרה דחופה

חוץ ניק

New member
עזרה דחופה

הרבנית הצדקת סימיעטיצקי מלונדון נפטרה בשבת והלויתה אמורה להיות היום בירושלים. אם למישהו יש פרטים או יכול לברר לי פרטים מתי ומאיפה תצא הלויה זה מאד יעזור לי. תזכו למצוות

אריאלה !

שלום , פרסמתי כאן קו מידע קולי על מועד הלוויות וכנראה מחקת . עד כמה שידוע לי אין כאן שום עבירה על כללי הפורום מאחר וזה לא קו פרטי או פרסומי רק קו שיכול לעזור לתועלת הציבור זה בדיוק כמו קו מידע של "אגד" או "ביטוח לאומי " וכו` שראיתי בברור שמפרסמים כאלה דברים בפורומים אחרים . שנשמע בשורות טובות ופורים שמח לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
הכללים של תפוז אוסרים על פירסום מס'

טלפון בין אם פרטי או ציבורי וגם של האדם המפרסם.

אז מה ההבדל ?

בין מספר טלפון של מענה קולי ציבורי לבין לפרסם כתובת אתר באינטרנט שראיתי כאן לא פעם ולא פעמיים . דרך אגב לפרסם כאן את מוקד 100 -משטרה זה גם עבירה על כללי הפורום ?

חייםלוי

Member
מנהל
החשש מפירסום מספרי טלפון הוא שמישהו

(ולא חסרים כאלה) יפרסם מספר טלפון פרטי (במסווה של ציבורי) ע"מ להציק ולהטריד. היות ובתפוז לא יכולים לדעת איזה מספר הוא פרטי או לא אסרו באופן גורף. מס' 100 של המשטרה לא יכול להיות פרטי בשום אופן.

חנוך617

New member
כך או כך,

מענינת מאד, את עלולה להחסם. התחצפת עוד יותר ממני. לא שלחת דיסק. ועוד ועוד. ראי הוזהרת.

טוב , הבנתי . תודה

אני פשוט אוהבת דברים הגיונים וכן ,יש משהו הגיוני בתשובתך תודה שחסכת לי לשאול זאת בפורום משוב..

אם וכאשר אני יחסם ח`ו

אתה זה שתפסיק להיות "מחשב מהלך." ואם זה נקרא להתחצף או להתקיף אז כנראה באמת עוד לא ראית עצבנית ... (אריאלה ראי הכל בהומור אחרי הכל פורים היום )

ועכשיו תשובה רצינית

לפי הפרטים שביררתי הלוויה תצא בשעה 45 : 10 בערב מבית מדרש אחווה רחוב ראשית חכמה בשכונת גאולה ירושלים . שנשמע בשורות טובות

חנוך617

New member
יש לך קשר

לנפטרת שאת יודעת את הפרטים? או שזה סתם טוב לב? או כדי שיכתבו הכרת הטוב?

אין לי קשר

זה מידע מהקו מידע . המצוות הלווית המת היא מצווה חשובה ואם אני יכולה במשהו קטן לעזור אז אני שמחה

חנוך617

New member
סוף סוף רואים

עוד ועוד אנשים שמסייעים לחברי הפורום. מי יתן ותיידעי אותנו בדברים משמחים.

חוץ ניק

New member
תודה רבה רבה רבה ../images/Emo51.gif

עשית מצווה גדולה מדובר באחת הנשים הצדיקות של הדור, אשת הרה"ג ר' זיידל סימטיצקי. אשה שכל חייה היו צדקה ומצווה אחת גדולה תנצב"ה

שתמליץ יושר בעדינו

ושתהיה נשמתה צרורה בצרור החיים ושלא נדע עוד צער אמן ! ושתמיד נלך רק לשמחות

חנוך617

New member
כשהוא כתב מדובר

באחת הנשים הצדיקות בדור חשבתי שהוא מתכוון אליך, עד שראיתי שהאשה נפטרה.

חנוך617

New member
מסכנות=מסקנות ו...

אני דוקא חושב שאת "בסדר" אם כי לא צדיקת הדור.

למעלה