אוטובוס 112 מתחנת הרכבת לאוניברסיטהעזרה דחופה!
האם תחנת הרכבת של האוניברסיטה אכן אכן קרובה לאוניברסיטה בתל אביב? האם זה מרחק שאפשר ללכת ברגל? אם כן כמה זמן הליכה זה? אם לא, איזה אוטובוסים אפשר לקחת מתחנת הרכבת לאוניברסיטה?
ההליכה ממש קשה? לא אפשרית?אוטובוס 112 מתחנת הרכבת לאוניברסיטה
אפשר גם ברגל, אבל ההליכה היא בעליה.
בחיים הכל אפשרי...ההליכה ממש קשה? לא אפשרית?
ויש לך מושג עד איזה שעה האוטובוס הזה עובד? תודה מראש![]()
זה ממש בעייתי כי אני צריכה לחזורבחיים הכל אפשרי...
אבל במקרה הזה זאת עליה די תלולה. אם את בכושר טוב אז לא נורא. חוץ מזה, נדמה לי שקו 112 מסתיים בשעה מוקדמת. תיכף אבדוק ואתן לך תשובה. ויש גם קו 27 כפי שישראל כתב.
לחזור מהאוניברסיטה זה יותר קלזה ממש בעייתי כי אני צריכה לחזור
לחזור משם בעשר בלילה וכבר אין אוטובוסים בשעות האלה אני ממש מצטערת על מבול השאלות.. זה פשוט ממש חשוב![]()
המשך...בחיים הכל אפשרי...
אבל במקרה הזה זאת עליה די תלולה. אם את בכושר טוב אז לא נורא. חוץ מזה, נדמה לי שקו 112 מסתיים בשעה מוקדמת. תיכף אבדוק ואתן לך תשובה. ויש גם קו 27 כפי שישראל כתב.
ההליכה אפשרית, הלכתי את זה פעם.ההליכה ממש קשה? לא אפשרית?
ויש לך מושג עד איזה שעה האוטובוס הזה עובד? תודה מראש![]()
איליה - תבדוק שובההליכה אפשרית, הלכתי את זה פעם.
אני לא זוכר כמה זמן זה לקח, סדר גודל של 15-30 דקות. קו 112 נוסע שלוש-ארבע פעמים בשעה עד שעה 20:25. קו 27 נוסע בתדירות גבוהה יותר, אבל המסלול שלו ארוך יותר, כי הוא עובר דרך שכונות עבר הירקון וחוצה את האיילון במחלף קרן קיימת. 27 האחרון יוצא מתחנת הרכבת בשעה 21:35. כל המידע הוא מהאתר של דן.
אתה צודק, ארז, תודה על התיקון.איליה - תבדוק שוב
קו 27 לא עובר בשכונות עבר הירקון כפי שהיה פעם. יש שינוי בקו הזה כבר כמה חודשים. הוא יוצא מהמסוף בתחנת הרכבת, פונה ימינה ועולה יש לאוניברסיטה.
זאת הבעיה.. השעות המוקדמות האלהההליכה אפשרית, הלכתי את זה פעם.
אני לא זוכר כמה זמן זה לקח, סדר גודל של 15-30 דקות. קו 112 נוסע שלוש-ארבע פעמים בשעה עד שעה 20:25. קו 27 נוסע בתדירות גבוהה יותר, אבל המסלול שלו ארוך יותר, כי הוא עובר דרך שכונות עבר הירקון וחוצה את האיילון במחלף קרן קיימת. 27 האחרון יוצא מתחנת הרכבת בשעה 21:35. כל המידע הוא מהאתר של דן.
בואי נעשה קצת סדר בדברים בבקשהזאת הבעיה.. השעות המוקדמות האלה
שהקווים מסתיימים בהן. אם נגיד אני רק אחזור ברגל מהאוניברסיטה אני אמצא את הדרך בקלות? למרות החושך והכל?
רכבות יש עד 11 וחציבואי נעשה קצת סדר בדברים בבקשה
כדי שיהיה יותר קל : באיזו שעה את אמורה להגיע ברכבת ומשם ללכת/לנסוע לאוניברסיטה ? ובאיזו שעה את אמורה לחזור מהאוניברסיטה לתחנת הרכבת ? (השאלה היא אם יש בכלל רכבת לכיוון שאת צריכה בשעה מאוחרת ?).
אז בדרך לשם תיקחי אוטובוס,רכבות יש עד 11 וחצי
לא כמו האוטובוסים שנגמרים בשמונהאני צריכה להיות שם בשתיים ואני יוצאת משם בערך בעשר
אם כך אז כך...רכבות יש עד 11 וחצי
לא כמו האוטובוסים שנגמרים בשמונהאני צריכה להיות שם בשתיים ואני יוצאת משם בערך בעשר
חחחח....איליה הקדים אותי.אם כך אז כך...
דבר ראשון אין לך בעייה בהגעה. קו 27 או 112 - הראשון שייצא את עולה עליו ונוסעת לאוניברסיטה. זה לא הרבה. משהו כמו 2-3 תחנות (תלוי היכן באוניברסיטה את צריכה). בדרך חזור, מכיוון שאין כבר אוטובוס מהאוניברסיטה לתחנת הרכבת, אני מקווה שיהיה מישהו נחמד ש"יקפיץ" אותך בטרמפ לתחנת הרכבת, וגם אם לא יהיה אחד כזה, אז כפי שכבר הסבירו כאן למעלה המרחק קצר יחסית להליכה רגלית.
זה כי אתה פירטת יותר.חחחח....איליה הקדים אותי.
שמעתי שבונים מנהרה לאוניבריטהזה כי אתה פירטת יותר.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.