עזרה דחופה!

ענתשמר

New member
עזרה דחופה!

שלום לכולם. אני זקוקה בדחיפות להמלצה על פסיכיאטר\ית טובים (רצוי מאזור הצפון או המרכז) לצורך התאמת טיפול תרופתי לילד עם אוטיזם. אפשר כמובן לענות גם במסר אישי. תודה, תודה!!!

yonitbrk

New member
פסיכיאטר

נסי להגיע לד"ר צחור הידועה לטוב מאזור אור יהודה ובי"ח אסף הרופא. או אפילו לד"ר זימן או לאחד מעוזריו (ד"ר גביס) מהמרפאה בתל השומר.

פסיכיאטר

ניתן להגיע לד"ר הגש, בריאות הנפש- מרפאת ילדים ונוער נס ציונה, או לד"ר שפיצר - גהה.

ביום ראשון 22/2 יש הרצאה של דיצה

צחור בנושא אוטיזם בהיבט הרפואי,ואז היא תדבר על תרופות לאוטיזם,תבואי לשמוע,אולי תקבלי קצת מידע שאת מחפשת,זה בבית השחמט ברמת אביב

atcbl

New member
המלצה

אם את חברת חולים כללית אז אפשר לקבל הפניה לביה"ח בלינסון למחלקה פסיכיאטרית נוער לד"ק דורון גוטליף

ענתשמר

New member
בהמשך לבקשתי להמלצה על פסיכיאטר

שלום לכולם והמון תודה על ההתיחסויות המהירות והמאירות. רוב שמות הרופאים שניזכרו מוכרים לי, ואת חלקם שמעתי בהרצאות על הנושא. קיוויתי לקבל המלצה על סמך התנסות אישית של חברי הפורום, לגבי העזרה התרופתית שקיבלו, וכן התמיכה והליווי של הרופא במשך התהליך. אני מפרסמת את שאלתי עבור משפחה מהצפון המוגבלת מאוד במשאביה ובכוחותיה, וחשוב לי שהמאמץ שתשקיע המשפחה כדי להגיע אל רופא יהיה במקום הנכון. אשמח מאוד לכל התייחסות נוספת, ובעיקר להתנסויות חיוביות או שליליות שיעזרו לבחור ברופא מקצועי, אנושי ועתיר-ניסיון. רוב תודות!

eldark

New member
דר' לידיה גביס

ממליץ על דר' לידיה גביס מבית החולים תל השומר. רופאה נוירולוגית המתמחה ב PDD ובנוסף לכל בן אדם. גישתה לתרופות מאוד מקצועית זהירה והדרגתית.

למעלה