עזרה דחופה

Wyld stallyn

New member
עזרה דחופה

מישהו יכול להמליץ לי על פדאל דיסטורשיין טוב? יש לי מולטי של דיגיטק, הוא די פשוט , עולה 800 שקל, הוא שווה את הכסף אבל אני לא הכי מרוצה מהדיסטורשיין בו אני רוצה דיסטורשיין שיהיה חזק אבל טוב לסולואים ושלא יהיה מלוכלך כשאני מנגן סולואים מישהו יכול להמליץ? שאני יבדוק אותו

wiz

New member
אממ.... בקצרה....

Boss DS-1 Boss MT-2 עוד פדל של בוס שקוראים לו אקסטורשן (לא ניגנתי איתו, אבל שמעתי המלצות חמות...) ומטאל-הד המליץ על פדל של זום, שלדבריו הוא מצויין... תדפדף אחורה...

metal head

New member
הפדל שהמלצתי עליו זה

zoom tri metal זה משהו ממש חיה, ויש גם מהסדרה החדשה של זום את הPOWER DRIVE שלא ניגנתי בו אבל זה משהו יותר רך, יש את הHYPER LEAD שזה לפי הביקורות משהו ממש פצצה ושזה הצליל הכי טוב לליד גיטר שזום עשו! ויש גם את הULTRA FUZZ (או משהו כזה) שאין לי מושג איך הוא נשמע... כל פדל מהסדרה הזאת עולה 581 בכלי זמר

Wyld stallyn

New member
עוד שאלה , בקשר לפיקפים

מישהו יודע איך אני יכול לגרום לפיקפים למשוך את הצליל יותר זמן? שמעתי שצריך להחליף אותם לפיקפים עם סוללה...מישהו יודע איך עושים את כל העסק הזה? והאם אפשר לעשות את זה על הפיקפים הקיימים? או שיש דרך אחרת לגרום להם למשוך יותר זמן את הצליל?

יש כמה דרכים

אחת הם עם אפקט. השניה היא החלפת פיקאפים, ואפשר לעשות את זה על הפיקאפים הקיימים. ועוד דרך היא להשתמש במנגנון שפרננדז פיתחו, אבל אז אתה צריך לוותר על פיקאפ אחד.

wiz

New member
אתה מדבר על סוסטיין ארוך....

וזה לא תמיד משהו שתלוי בפיקאפים... זה מאוד מושפע מסוג העץ, האיכות שלו, המבנה של הגיטרה, הגשר (תתפלאו...) והפיקאפים... פיקאפים עם בטריה נקראים אקטיביים, והם לא מסתמכים על מגנט קבוע שיקלוט את האותות... בד"כ הסוסטיין שהם נותנים ארוך יותר, והאות חזק יותר, אבל כדי להחליף לכאלה פיקאפים צריך לחצוב בגוף של הגיטרה, וזה דבר שמשפיע על הסאונד. מה גם שלא בטוח שתאהב את מה שיצא... מצד שני, יש גם פיקאפים פאסיביים שנשמעים טוב, ויש להם סוסטיין גבוה. לדימרציו יש דגמים טובים, לדאנקן, ולעוד חברות קטנות תחות מפורסמות. צריך לבדוק עם מתקין מקצועי... אבל כמו שאמרתי, אל תרוץ להחליף את הפיקאפים... יכול להיות שהחלפה שלהם לא תשנה כמעט כלום מבחינתך, וזה יהיה סתם בזבוז של כסף. אם תגיד על איזו גיטרה מדובר, נהיה יותר חכמים... wiz

metal head

New member
ד"א לא צריך לוותר על אחד מהפיקאפים

בסוסטיינר של פרננדז כי לפי מה שקראתי באתר, אז אפשר להפעיל שם את הסוסטיינר וכשהוא מכובה אז זה עובד כמו פיק אפ רגיל...

אתה עדיין מוותר על פיקאפ

כי אני צריך להכניס אותו במקום פיקאפ קיים. אם זה כן מגיע עם פיקאפ אז לך תדע אם הפיקאפ בכלל שווה משהו. אני לא הייתי מחליף פיקאפ בשביל כזאת מערכת.

Wyld stallyn

New member
ממ..

יש לי ג´קסון ps גשר רגיל (לא צף) האמבקר אחד ו2 סינגלים יש איזה דרך להשיג סוסטיין ארוך עם הפיקפים הקיימים?

להחליף פיראפים

או לקנות איזה אפקט (אני ואפקטים לא הולכים טוב ביחד) או שאפשר לעשות סטאפ מחדש.

mocko

New member
למה להחליף פיקאפים????

עד כמה שאני זוכר , ג´קסון עובדים עם סיימור דאנקן , והפיקאפים האורגינליים צריכים להיות טובים מאוד . אלא אם הם נדפקו בצורה זו או אחרת במשך השנים . סאסטיין מגיע מהרבה מקומות , כולל רוחב המיתרים ( רחבים יותר = יותר סאסטיין ) , הויברטו ה"טבעי" ( כן , גם טכניקה ) וכמובן שגם הפיקאפ . הכלל המרכזי הוא שלרוב דבר אחד שתשנה יבוא על חשבון דבר אחר , וצריך למצוא את "הקו המשווה" . והאם אתה משתמש בפראמפ או לא? ומה עם פדל קומפרסור ? הקיצר , אל תרוץ להחליף פיקאפים !!

Wyld stallyn

New member
ברור שלא

ברור שאני לא רץ להחליף פיקאפים..... הפיקאפים שלי טובים מאוד ואני מרוצה מהם אני סתם רוצה לבדוק אפשרויות איך אפשר לשפר את הססטיין...

תקח אפקט.

אני הולך לנסות את המערכת של פרננדז על אחת הגיטרות שלי, זה נראה מעניין. נ.ב. איזה גשר יש לך?

wiz

New member
בג´קסון האמריקאיות - כן...

אבל בסדרות הפחות יקרות (היפניות, שאני חושב שהן מצויינות) יש פיקאפים של ג´קסון, אבל התכנון של דאנקן, דאנקן דיזיין הם קוראים לזה נראה לי...

wiz

New member
אם יש לך שם דגם

יותר מדוייק, או מפרט טכני של הגיטרה זה יעזור....

Wyld stallyn

New member
לגבי הדגם

אני לא בטוח לגבי הדגם אני חושב שזה ps made in japan וכמו שאמרתי יש האמבקר אחד ו2 סינגלים הגשר לא צף...

אלעד00

New member
sansamp gt2

יש לי את הפדאל הזה והוא פשוט ילד קטן שיודע גם לרצוח. מגוון עצום מאוברדרייב עד דיסטורשן. הוא קצת יקר, נדמה לי שבארץ הוא 1200-1300 ש"ח אבל שווה.

mocko

New member
רוצח שכיר מינימום

הסנסאמפ הוא בהחלט תותח . קצת יקר מדי בארץ ( כמו כל דבר , לא ? ) אבל אפשר להשיג אותו במחירים משתלמים בארה"ב . קצת הזניחו אותו פה בפורום ....

למעלה