עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babyrock

New member
עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ב-16 לינואר קיבלתי מחזור ואחרי שבוע אני קיימתי יחסים כאשר חבר שלי גמר בחוץ ושמתי אצבע שאיבר מיני שתסגור כניסה של זרע! אחרי כשהוא גמר על הבטן שלי אני ניגבתי את זה ואז ניגבתי את איזור האיבר שלי. וכשניגבתי אני הרגשתי את הרטיבות של השפיכה ואני חושבת שבכל זאת נכנס זרע ואני בהריון. אני לא קניתי פוסטינור2 והחששות באות יום כן יום לא! וביום שישי אני רקדתי ואני אכלתי קודם לכן וזה מצחיק אני הקאתי בגלל העומס ואני חשבתי שאני בהריון. יש עוד בעייה שיש לי חרדת הריון! מה אני עושה כדי למנוע את זה. בביתי לא מרשים שאני אקח גלולות למניעת הריון! ואין לי גם כסף הדרוש לקנות את זה ולהסתיר את העובדה שאני אקח גלולות! קרו לי מלא פעמים שאני חושבת שאני נכנסתי להריון ומסתבר שלא כי רוב המקרים קיבלתי סחרחורות ובחילות אבל הפעם היה הקאה וסחרחורות ואי שקט נפשי. מה אני עושה במצב כזה. כי כבר פניתי לרופאה פעם אחת ואני מפחדת לפנות אליה פעם שניה! אודה לכם על תשובתכם הדחופה!

infatuation

New member
אין לך שום סיבה לחשוש מללכת לרופאה

בפעם השנייה, הלא בשביל זה היא שם לא? וגם לפי מה שסיפרת לא נראה לי כ"כ שאת בהריון, קורה שרוקדים אחרי האוכל ומקיאים. ושמעתי גם על מקרים בהם הבחורה הייתה כ"כ בטוחה שהיא בהריון ולכן היו לה כל מני תסמינים של הריון עד שהתברר שהיא לא. אז יכול להיות שפשוט מרוב שאת חרדה וחוששת את גם גורמת לעצמך להרגיש את אותם תסמינים של הריון. בכל מקרה לעשות בדיקה זה אף פעם לא מזיק, בהצלחה!

חתולבל

New member
אם הריון כל כך מלחיץ אותך

למה את לא משתמשת באמצעי מניעה?!?! קודם כל קונדום! ולא רק נגד הריון אלא גם נגד מחלות... ולגבי הגלולות, אני מבינה את בעיית הכסף, אבל מדוע המשפחה שלך לא מוכנה שתקחי גלולות? אולי כדאי שתנסי לדבר איתם בצורה רצינית ולהסביר להם שעדיף שתקחי גלולות מאשר שתכנסי להריון לא רצוי. ואם כן תצליחי לממן בעצמך גלולות - אף אחד חוץ ממך לא צריך לדעת על זה, זה עניין אישי שלך! בכל מקרה, אם קיום היחסים היה שבוע אחרי תחילת המחזור אז הסיכויים שנכנסת להריון קטנים. ואם בכל זאת את כל כך מודאגת ולא רוצה ללכת לרופאה, את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון (בכל בית מרקחת) - היא יעילה החל משבועיים לאחר קיום היחסים.

חתולבל

New member
ועוד דבר

גם אם כן היית נכנסת להריון - לא מתחילים להקיא כל כך מהר... לוקח לתופעות האלו לפחות כמה שבועות (אם לא חודשים) להגיע...

qt1

New member
כדי להירגע אני מציעה לך ../images/Emo26.gif

לקנות ערכה לבדיקת הריון ,את לא צריכה בשביל זה מרשם רופא וזה לא עולה הרבה. אם ההורים מתנגדים לגלולות והם מתנגדים! תשתמשי בקונדומים כפי שכתבה לך חתולבל. בנוסף לכך,אולי יש גורם חוץ שיכול לשוחח עם ההורים? למה הם מתנגדים לגלולות? הם חושבים שאת עדיין בתולה? תבדקי בקישור דלת פתוחה אם יש משהו שיכול לעזור לך... אנחנו כאן בשבילך

למעלה