לגבי שדרוג- אתה צריך לברר זאת באתר החברה. לדעתי, זה לא יעלה כסף. אם המכשיר נקנה בהנדי- אין לך דיסק התקנה. הם פשוט מתקינים לך את העברילת במכשיר (עברית צרובה) ואתה מקבל פיסת קרטון עם הרישיון. אם הוא קנה דיסק התקנה (יש עאלה שמוכרים)- אז יש גם דיסק אבל זה לא קריטי כי אפשר להוריד את העברית מאתר החברה באמצעות מס' הרישיון. אם העברית היא של PDAC במקרה הכי גורע אפשר לשחזר אצלם את מס' הרישיון- אבל זה עולה כסף.
לצערי זה אחד החסרונות ב- PPC זה העובדה שיצרני העברית מייצרים עברית פר מכשיר. כלומר אפילו את תשלם עבור עברית טבין טקילין- ברגע שאתה מבצע רישום במערכת החברה (לשם הורדת עדכונים בעתיד וכו')- העברית "ננעלת" על המכשיר וכל נסיון התקנה במכשיר אחר- לא יצליח (זה ההסבר שקיבלתי ב- PDAC)
בזה שאתה רוכש רשיון אחד לתוכנה ולא יכול לעשות בו שימוש במכשירים אחרים
זה כמו שתגיד שיש חסרון בזה שאתה רוכש מכונית, המפתח "ננעל" עליה ואתה לא יכול לנהוג בשום מכונית אחרת... העובדה שרכשת רשיון (טבין וטקילין) אינה כוללת שימוש חפשי בתוכנה על כל מכשיר בתנאים שלך - אלא בתנאי הרשיון -או שאני לא מבין למה התכוונת... לחברות יש מדיניות של העברת רשיונות במקרה של תיקון החלפה וכו ...
רוב התוכנות לא צמודות למכשיר מסוים וניתנות להעברה ממכשיר למכשיר. כמו כל משחק או אפילו מערכת הפעלה.אתה מוגבל לפי מספר הרישיונות שיש לך ואין אוטנטיקציה פר מכשיר.לדעתי זה מאוד לא פייר להצמיד רישיון למכשיר מסוים כמו שעושים אבל זה מה יש....
שאני לא מבין את הצג שלהם.פשוט לדעתי ההגבלה הזו מחמירה מדי.אם קניתי רישיון אז מגיע לי לשלוט בו. זו לא בקשה מוגזמת לרצות להעביר את זה למכשיר אחר. והרי ברור שהכל ניתן לפריצה.גם את זה יפרצו...