עזרה דחופה

2יקינטון

New member
עזרה דחופה

שלום אנשים נחמדים, בקר טוב סיטואציה שאין לי מושג איך להתמודד אתה: אני והוא כמעט ולא נפגשים הוא חוזר מאוחר כשאני ישנה, אתמול הוא הגיע ואני עדיין הייתי ערה (23:00)התלהבתי, סוף סוף יש עם מי לדבר לחלוק לשתף, מהר מאוד הבנתי שלא הגיע על מנת לתת לי תשומת לב מיוחדת אלא רק מפני שהיה צריך להקליט עמיתה בTV ואז יוצא שוב לפגישה. נעלבתי מאוד התלבשתי ויצאתי לחברה. חזרתי מאוחר הוא חיכה והכין דף שלם לגבי המשך הדרך. אגב, "דרך" בה בכל פעם מחדש אני מתכופפת עוד ועוד, זה התחיל ב"אל תחכי לי",לא חייבת לשאול איפה הייתי וכו.. בקיצור הוא מחכה לי עם אופציות להמשך כי " לא נראה לא" אני השבתי שאני לא מוכנה להקשיב ולא אתן לא תשומת לב בדיוק כמו שאני לא מקבלת, הוא מפציר, כדאי לך להקשיב ואני לא מוכנה. לבסוף הוא שואל אותי אז החלטת שאת רוצה ניתוק מוחלט? אמרתי כן! אני מתרחקת ממנו מחדר לחד והוא אחרי עד שהתייאש ואמר- אם את רוצה ניתוק מוחלט תני לי את הויזה ואת המפתחות של האוטו, הייתי בשוק. מצד אחד אני יודעת שהוא מתנהג כך מפני שנפגע לו האגו שבשום אופן לא הקשבתי לו אבל זה קצת מוגזם. החזרתי לו את הויזה והמפתחות ואמתי שמחא בבקר אני הולכת יש למקום אחד בלבד(רמזתי לרבנות) הנקודה היא מה אני עושה בכל פעם מחדש שהוא נוקט בצעד "ענישה" של ויזה ומכונית? (הויזה והמכונית הם של החברה שעל שמו ומתעמי נוחות השתמשתי בהם) באופן כלי הוא נדיב כפיצוי על הזמן שהוא אינו מקדיש, לצערי שם דבר חומרי לא פיצה אותי עדיין על תשומת לב וחום. (הרקע שלי לא משחק תפקיד אני אקדמאית שלא חסכתי מעולם, אמא לשניים) היום לא הלכתי לעבודה. ממתינה לתגובותיכם, יום טוב לכולם מילי.

domdom1

New member
הדבר הטוב ביותר ....

שיכולת לעשות לך ולילדים . קשה , כואב ,אבל תתיחלי לחיות סוף סוף .

יקינטון היקרה :

אני יושבת וקוראת את הודעתך, ואני לא מבינה : למה את צריכה לסבול את זה ?? הוא לא נמצא אף פעם בבית, מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה. בשעה 23:00 הוא נכנס ויוצא מן הבית, כאשר אינו מוכן שתשאלי אותו לאן הוא הולך ומה הוא עושה ?!? מה זה ??? ומה הם "צעדי הענישה" הללו ?? מתחשק לי נורא לאמר לך : למה מי הוא בכלל ??? ומי מקיים "פגישות" ב- 23:00 בלילה ??? נו באמת ! את אקדמאית , יש לך מקצוע, אז קדימה : להתחיל לפתח עצמאות כלכלית ! את גם מציינת שאת עובדת - אז מה הבעיה להתנתק ? האם הסבל שאת עוברת שווה את זה ? מזונות לילדים - הוא חייב יהיה לשלם כמובן. כך שאני חושבת שמבחינה כלכלית - את תשרדי ! יקינטון יקירתי, אל תזרקי את החיים שלך לפח !! גשי לעו"ד טוב שידאג לזכויותיך (אם יש לבעלך חברה על שמו - מגיע לך מחצית ממנה !) ותקדמי את עצמך . אף אחד לא יעשה זאת בשבילך !!

adam33

New member
תשאלי

כן תשאלי היכן הוא כן תתערבי בכל מה שהוא עושה הויזה והואוטו יחולקו שווה לפי חוק יחסי ממון ככה שהוא לא מפחיד אותך ואת חייבת לדעת ולקרא בנושא ככה שהבטחון שלך יעלה קצת וניתן לקבל כך ייעוץ היכן שצריך אבל זו לא הכוונה את יודעת שהחרדים עושים משהו מאוד מוזר לכאורה בחתונה שלהם את יודעת מה? האישה מקיפה את הגבר שבע פעמים לכאורה זה דבר שוביניסטי ומאוד פרימיטיבי אבל לא היא מסמנת לו דע לך אני החומה שלך אני זו שמצד אחד תסנן כל מה שאה רואה ומצד שני שתשמור על הזוגיות שלנו מכל משמר דהיינו שכאשר את חייה עם בן זוג זכותך לשאול כל השאלות שמפריעות לך והוא צריך גם לענות לך ואם אין דו שייח בנכם אז צריך לפעול שיהיה זה מצב אבסורדי שגבר באמצע הלילה עוזב את הבית ללא דין וחשבון ולכן קחי אותומלשיחה אחד על אחד לא שיחה שאת שואלת וחסרת בטחון אלא שיחה שוויונית כאשר את יודעת שאינך פחותה לו ותכיני את עצמך לשאולות ולתשובות ככה שהוא יראה לפניו לביאה לוחמת ולא מישהי כפופה שהוא יכול לשחק לה על המצפון בכל פעם המטרה שלו בעצם היא לגרום לך שתלכי אחריו שתתני לו לנהל את הכל אבל את חזקה את יודעת שאת רוצה לשמור על האהבה שלך אבל בצורה אחרת ולא כפי שקורה בימים האחרונים ולכן שהשיחה בנכם תהיה עניינית תגידי לו שאת לא באת להעלות נושא אלא לברר סופיית מה שהוא חושב שתדברי על הכל בכל מקרה תתני לו תמיד אופציה לנסות לתקן שהוא יציע אותה ולא את גם אם את חושבת על פתרונות תני לו להציע אותם כי ככה הוא מציע וגם מתחייב להם והיי רגועה ואל תראי סימני שבר אני בטוח שכאשר הוא יראה את האישה האחרת שלו זה קצת יוזיז אותו מהבטחון שלו בהצלחה

זה באמת סוף העולם?

קצת מוזר לי, אני בבעיה הרבה יותר רצינית: בעל שצועק, לא חושב מספיק, לא אוהבת אותו וכו', ואני עדיין לא הגעתי סופית לענייני הרבנות. ואילו יקינטון נמצאת במצב שבו לא הבנתי ממנה שהיא לא אוהבת את בעלה, הוא יודע להתקדם במקצוע שלו, איש משקיען שעם קצת הדרכה זוגית ותשומת לב בטח היה משקיע גם במשפחה יותר, היא בטח ידעה כמה שהוא משקיע וישקיע בקריירה שלו, הוא מנסה לפתור את הבעיות בדרכו, אולי היא לא הדרך הנכונה, אך הוא משתדל, ויקינטון, א. היא מופתעת מכך שפירוק החבילה יקח לה את תזרים המזומנים הנוח שלמעשה בעלה מביא הביתה בשעות הרבות שהוא עובד. ב. היא לא ניסתה באמת לפתור את הבעיה. תגידי, לא חבל לך לוותר כ"כ בקלות על זוגיות? אגב, ADAM33 המנהג של להסתובב סביב החתן הוא מנהג ששייך לאשכנזים, ולא לחרדים. עפרה

iritika

New member
מילי..

את רצית ניתוק- מה כל כך מפתיע שויזה ואוטו זה חלק מזה...? יש בינכם פער תקשורתי לטעמי- אין שייכות לזמן המועט בו אתם מתראים. תנסי לדבר על הדברים- לטעמי יש שם משהו מעבר... תבדקי איתו את כל התמונה- זה עדיף על לדמיין ולשער. בחוסר הוודאות בה את חושבת שאת מצליחה להתקיים- יש אלמנט בו את הולכת על הכי גרוע... זה קורה לכולנו- כשאנחנו לא יודעים אנחנו חוששים וחושבים שלילי. תשאלי אותו על מה ולמה הריחוק הזה שנוצר בין שניכם... תשאלי אותו אם נראה לו שככה ניתן להמשיך לנהל מערכת יחסים... יש עוד המון שאלות שאת שואלת את עצמך- ואת התשובות לכך תוכלי לקבל רק אם תאמרי אותן בקול רם- בין אם זה יופנה לבעלך או לחילופין למטפל כזה או אחר. בהצלחה לך.

תני לו את הויזה

ואת המפתחות ואז תבטלי את הויזה ואת הביטוח,ותחליפי גם צילנדר בדלת,רק שיעוף לך מהחיים תלכי לעבודה,תתחילי לחסוך ותדאגי לעצמך בהצלחה

seeyou

New member
שם דבר חומרי לא פיצה אותי -../images/Emo140.gif

נכון "תשומת לב וחום" הם במקום הראשון לרוב האנשים... כמו סדק בסכר גם בזוגיות! כאשר מתחילים ביחסים "פתוחים"(ב"אל תחכי לי",לא חייבת לשאול איפה הייתי וכו.+ נעלבתי מאוד התלבשתי ויצאתי לחברה. חזרתי מאוחר ) הסדק מתרחב ! ברור "שלמות" המשפחה זה דבר חשוב אבל השאלה באיזה מחיר! בכול סיפור כמו שלך ישנם לפחות 3 גירסות -שלך -שלו -של צופה.... רק לפי מה שכתבת אז הסוף של הסיפור מוכר מאוד...."ואמתי שמחא בבקר אני הולכת יש למקום אחד בלבד(רמזתי לרבנות) " לפני שעושים צעד כזה רצוי לקחת עורך דין טוב!!

למעלה