עזרה דחופה!!!

JAFA WOMEN

New member
עזרה דחופה!!!

יש לי כלב מסוג ספרינגר ספניאל כלב מקסים ומתוק הוא יכול להיות לפעמים הכי חמוד שבעולם אך יש לפעמים פעמים שהוא נושך השבוע קמתי בבוקר והוא עלה אליי למיטה למרות למרות שבדרך כלל הוא לא עולה רק בבוקר ואז אמא שלי שאותה הוא מאוד מאוד אוהב באה ללטף אותו שהוא על המיטה והוא פשוט קפץ באטרף ונשך אותה נשיכה מאוד רצינית. זה קרה לפני שנה גם עם אחותי הוא ישב איתי על המיטה ואז אחותי באה אליו ללטף אותו והוא נשך אותה. הוא נשך גם את אחי כמה פעמים ואת שכן שלי וזה מתחיל להיות באמת רשימה ארוכה....(אותי בנתיים הוא לא נשך רק גרגר עליי בכדיי להבהיל אותי שאני מלטפת אותו) הגענו למצב שאנו חושבים פעמיים עם ללטף אותו. למזלנו הוא לא נשך מישהו זר אשר יכול לתבוע אותנו!! לקחנו אותו למישהו שמטפל בבעיות היתנהגות בכלבים השארנו אותו בחוץ ועשינו את מה שהמאלף אמר לנו אבל אין שינוי אומנם יש את הרגעים שהוא ממש מתוק ועושה כל מה שאנחנו אומרים לו אבל יש את הרגעים שהוא נושך שזה ממש סיכון! עכשיו הורים שלי מחפשים לאיפה לעיף אותו זה בעיה כי עם נעביר אותו למישהו אחר הוא יכול לנשוף גם אותו ניסנו למסור את הכלב למשטרה כי הוא כלב ציד שמחפש סמים וכ"ו והם טענו שהם כרגע לא צריכים אני ממש מבקשת אולי תוכלו לתת לי עצה מה לעשות או מספר טלפון של מישהו שמוכן להשקיע בכלב הזה כל דבר יעזור לי תודה רבה יפית!

Light woman

New member
ספניאלים הם כלבים שזקוקים להמון

פעילות גופנית. בהנחה שזה באמת ספרינגר ולא ספאנייל אחר, הוא צריך לרוץ ולהשתולל המון, ולא מותאם לגור בדירה בעיר אם לא מסופקת לו הפעילות הגופנית הנדרשת. יכול להיות שהכלב ניסה להגן אליך שאנשים באו אליך, או שהוא קינא, ויכול להיות שהוא עושה זאת מתוך קנאה. אנא, צייני בן כמה הכלב.

JAFA WOMEN

New member
כנסי בבקשה

הכלב בן3 וחצי אני לא חושבת שהכלב מקנא כי בכל זאת לרוב הוא נשך את בני משפחתי את אמא שלי ואת אחותי שהוא הכי אוהב בעולם הוא נשך המאלף הסביר שהכלב חושב שאנחנו הלהקה שלו והוא שולט עלינו סירסנו אותו כמו שהוא ביקש והא אכן מקבל פעילות גופנית שנדרשת לו הוא מאוד מאוד מפונק הוא בוכה המון שהוא בחוץ (בחצר) ושהוא לבד בבית! ועוד דבר שאולי לא ציינתי הוא סובל מחרדת נטישה....

be_roo

New member
לנסות מאלף אחר. זה שאחד לא הצליח

לפתור את הבעיה לא אומר שאחר יכשל גם.

למעלה