עזרה דחופה

• פותח הנושא D8is
  • פורסם בתאריך

D8is

New member
עזרה דחופה

אני חייב את עזרתכם במשהו אבל קשה הפעם כבר מיליון שנה אני מנסה להזכר בשיר שגם מתנגן לי בראש אני כמעט בטוח שהוא של או buck fizz מהתקופה שלהם אחרי האירוייזיון שהפ הפכו לאיזה מאה להקות, (הפסיק בשביל עדי...) או של star on the 45 אבל שזה לא יטעה אותכם יכול להיות שזה גם של מישהו אחר לשיר קוראים בטוח משהו עם מספרים והפזמון הולך כמו מן ספירה לאחור 10,9,8,7,6,5 ואז הם צועקים איזה משהו ובקליפ יש חליליות וכאלה אני יודע שזה נשמע קצת משוגע אבל יש שיר כזה תאמינו לי ואני ימצא אותו יום אחד...

DJ Dawn

New member
אווווווש, אני יודעת איזה שיר זה אבל

ברח לי השם! לא מזמן הראו אותו ב-VH1...

D8is

New member
אין מצב

בכל מקרה אין מצב שזה major tom ויש סיכוי שהראו אותו ב vh1 כי ראיתי אותו שם לפני איזה 5 שנים אבל מהאמצע ושוב הם לא אמרו את שם המבצע תעזרו לי אני משתגע!!!!!

Ice machinE

New member
מה שהצלחתי למצוא זה ../images/Emo163.gif

אלבום מ-1983 של midnight oil שנקרא
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1​

D8is

New member
יש מצב

אתה יודע מה יש מצב אני אבדוק בקזה ואחזור אליך עוד מעט עם תשובה אם זה אכן השיר תוריד אותו גם זה שיר מצחיק

Ice machinE

New member
אבל זה רק שם האלבום ../images/Emo163.gif

אין בו שום שיר כזה. אם היית מצליח להזכר במילה אחת (שאתה בטוח שהופיעה בשיר) זה היה מקל על החיפוש.

D8is

New member
האמת

עכשיו נזכרתי שmidnught oil הם אלא ששרים את rock the (whatever the last word is)השיר הז שוויל סמית גנב ממנו חלקים אני לא מתבלבל נכון אז אין מצב שזה הם כי הלהקה שאני מדבר עליה הם יותר שטוטניקיים כאלה הם שרים כזה ספירה לאחר ואז צועקים משהו אני לא זוכר אבל מה זה הקליפ הוא חלל שנות השמונימי כזה וזה אומר אפקטים גרועים ביותר אתה לא מכיר שירים של buck fizz אני כמעט בטוח שזה שלהם...

D8is

New member
אתה לא מאמין

מצאתי איזה שיר נידח כזה בקזה שקוראים לו 10,9,8,7,6,5 ואיזה שעה הורדתי אותו ובסוף זה איזה שיר מסריח בגרמנית בקיצור אין מצב שאני איי פעם אמצע את השיר הנכון

D8is

New member
יואווווווווו

אני לא מאמין איזה טעות קטלנית איך יכולתי אולי בגלל שיש נפט כזה ברקע של הקליפ Oil נפט לא יודע בכל מקרה בדקתי בקזה ופעם ראשונה שאני רואה שמופיע תחת buck fizz השיר הזה אז כנראה שהוא שלהם אני אמשיך לחפש

למעלה