עזרה דחופה.

Superunknown1

New member
עזרה דחופה.

אתם יכולים להזכר במתנה שדוסון קנה לג'ואי, או שג'ואי קנתה לדוסון, ליומולדת, או סתם כשדוסון חזר או משהו- אני כבר לא זוכר מה? זה ממש חשוב, ואם תוכלו לציין גם את הסיטואציה ואת העונה זה יהיה עוד יותר טוב. תודה רבה.

drunky

New member
אני אולי יכול לעזור לך...

תראה... יכול להיות שאתה מתכוון מהעונה הנוכחית- פרק ראשון -601 כשדוסון חוזר לבוסטון והיא מציע לו בלילה לאחר שליווה אותה לחדרה להשאר לישון אצלה, כי אודרי עם פייסי, הוא נרדם בזמן שהיא מחליפה בגדים (מתקלחת אולי?) ואז מתעורר, מגלה שהשעה רק 23:50, הוא מזיז את המחוג ל- 00:05 ונותן לג'ואי מתנת יומולדת ואומר לה "יומולדת שמח" המתנה היא כדור שיש בו דגם קטן של השלט המפורסם של "הוליווד" וזה מוריד שלג כזה... נו אתה מכיר את זה... יש גם מתנה נוספת שג'וי נותנת לדוסון לא ביומלדת של אף אחד, סתם לאחר שהוא הוריד את כל הפוסטרים מן הקירות עקב משבר גיל ההתבגרות... ג'ואי מביאה לו פוסטר של ג'ון לנון, ואומרת לו, תתחיל עם זה... ואז תמשיך הלאה (או משהו כזה...)טוב יאללה לילה טוב לכולם...

יש עוד מתנה...../images/Emo105.gif

לא יומולדת אבל,כשג'ואי חזרה מהקיץ עם פייסי בפרק 401 היא הביאה לדוסון אבן שהיכ כביכול מ"המינגוואי האוס"
אפילו אפשר לקנות את האבן במכירה הפומבית!!!
the gift wrapped brick that was given to DAWSON LEERY by JOEY POTTER in Season 4, Episode 1 of the hit television series DAWSON'S CREEK. JOEY brought this brick from the summer sailing trip with PACEY. The mentioned brick played the part of a brick from Hemingway's house. That fact would be very special to DAWSON LEERY, as all you CREEK fans would know. Yes, that's right, even a brick has a part on this show. And you could own it ! אה..והיה עוד משו!!!! בתץחילת העונה השנייה כשלפייסי היה יומולדת ואפחד (גם לא דוסון) זכר את זה,והוא אפילו נכשל בטסט באותו יום,הוא ארגן לעצמו מסיבה ובסופה אנדי הוציאה איזה מתנה שהתכוונה לתת לג'ק פעם..הכדור היליארד שכתוב עליו 8, שמנערים אותו והוא מחליט דברים...

Superunknown1

New member
בקשר לפוסטר המצוייר של לנון,

אני זוכר באמת שבעונות ראשונה-שלישית היו פוסטרים של שפילברג על הקירות, והחדר היה יותר כהה. אני גם זוכר שהוא הציג את החדר בפני ג'ן, בפרק הראשון או השני, ושהפוסטרים היו מסודרים בסדר כרונולוגי - לפי שנת יציאתו של הסרט. אחר-כך אני זוכר כשג'ואי חזרה מהקיץ עם פייסי, היא באה לבקר את דוסון נכנסה לחדר, הוהא היה בהיר יותר, השתנה מעט, אני זוכר את אותו פוסטר של לנון, וגם תמונות שלו, של ג'ק אנדי וג'ן בשחור0לבן תלויות על הקירות. מה שאני לא זוהכר- זה את אותו פרק שבו ג'ואי הביאה לדוסון את הפוסטר. . . בכל מקרה, תודה לכולם.

אני חושבת ש...../images/Emo105.gif

השינויים בחדר של דוסון מראים על השינויים בו. מילד משוגע בצורה אובססיבית לשפילברג..הוא התגבר... הפוסטר של לנון,התמונות שהוא צלם ותלה על הקיר מראים על השינויים שחלו בו..וזה מה שיפה בזה

למעלה