עזרה דחופה

skoda

New member
עזרה דחופה

לאן נעלם mcמני!? מה הוא עושה עם עצמו? ואיפה?

EmGee

New member
מה קרה עם מני?

אחרי שהוא התגלה כאחת ההבטחות הגדולות שיש לסצנה הצנועה שלנו להציע, הוא החל לעבוד על אלבום עם בזוקה. אחרי כמה זמן הוא החליט שהוא מעדיף לנסות את מזלו באופן עצמאי (סולו), ואם לא השתנה מאז שום דבר הוא עדיין עובד על דיסק. למרות שיש לי הערכה עצומה כלפיו ואני בטוח יקנה את הדיסק שלו במצב שהוא יצא אני לא מאמין שהוא יצליח באופן ארצי

BIGO-G

New member
"אחת ההבטחות הגדולות" ?

אתה מדבר על ראפר שאוצר המילים שלו שואף לאפס. מה פיתום ורעמסס? פששש ביאליק2.

EmGee

New member
"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

זכותך לא לאהוב את המוזיקה שלו ויש אמת מסוימת שהמוזיקה שלו היא לא בהכרח איכותית ברמה כמו הדג נחש, אבל זה לא אומר שהוא לא אחד מהכשרונות ההכי גדולים שגדלו בארץ (המלצה תקשיב לשיר לא משנה שלו עם שורטי וסניקרס)

BIGO-G

New member
אתה צודק..

לקטע של עם טעם ועל ריח בכל מקרה ,אני לא מבין מה אתה מוצא בו, כמוהו אפשר למצוא מאות.

EmGee

New member
זה לא שאנ חושב שהוא הכי טוב או משהו

אבל יש לו כשרון שאני אשמח להכניס את הדיסק שלו לתקליטיה הצנועה שלי. ת´אמת בחיים לא ראיתי אותו, אין לי מושג בן כמה הוא או איך הוא נראה

da^Lord

New member
ביגו, יש לו אמביציה ואמונה בעצמו

וזה לא פחות חשוב. אני מאמין שהוא יהיה טוב, הדיסק שלו יהיה טוב. אבל מה.. אני רוצה להגיד על בזוקה - אחרי ששמעתי אותו במעבדה (לא שלא ידעתי קודם) אני אומר .. הוא ה-בן אדם הכי מוכשר בארץ בכל מה שנוגע לרגאיי, ובכלל מוכשר בטירוף, גם הראפ שלו מצוין.. קיצור-אוהב אותו על מלא. ומני- מתגעגע אליו, הוא נעלם מהשטח כבר הרבה זמן.

skoda

New member
טוב...

לא הבנתי את ההשוואה ל"דג נחש" אבל ברור לכל שהוא מוכשר לפחות כמו סאב

Master Rhymes

New member
לפחות כמו סאב חחחחחחחחחחחחחח

הוא היה רוצה אפילו ליהיות רבע מסאב

למעלה