עזרה דחופה?!

miriamgrun

New member
עזרה דחופה?!

אני שוב חוזרת לשאלת המיליון יש לי בקרים פנוים ומאד רוצה להתחיל קרוס יצירה באיזור הקריות או טבעון או העמק הכל קרוב לי אשמח אם תתנו לי רעיונות אני מאד אוהבבת יצירה חשבתי עיסת נייר לא יודת אתם יודעות האם יש קורסים שנגועים קצת בכל דבר אז מחכה לכתובות והמלצות תודה מרים

michal24

New member
יש מישהי בטבעון שעושה חוגי קרמיקה

זה כל מה שאני יודעת, ואם את מטבעון - היא מפרסת במקומון

לילך1

New member
ממה שאני מכירה....

יש בחוצות המפרץ את פיינט מגיק (ליד שילב) יש בפנינת האומן בלב המפרץ יש ברבמ"ד בקריית מוצקין לא זוכרת את שם החנות...יש שם 2 אני מדברת על הגדולה יותר ליד המעליות והמאפייה יש את מרכז החוגים ק. ביאליק ( ליד מוצארט) יש את האמנית של אביבה בכרמיאל יש את פאן ארט בכרמיאל יכול להיות שיש עוד כרגעלא עולה לי יותר...את כל מספרי הטלפון אפשר להשיג בדפי זהב...בהצלחה

עינתפ

New member
הוי הבית, איזה כייף....

אז ככה ברחוב כרמל יש את אורנה רווה, לא זוכרת איך קוראים לה. במקור אני זוכרת עובדת עם קרמיקה, אבל עושה גם סדנאות בבוקר. שווה להרים טלפון, ראיתי לא מזמןברצוי מצוי מודעה.

av_i_va

New member
ממול יש את הדס.

מול אורנה יש את הדס. ציור על פורצלן. אישה מיוחדת ומורה מעולה. גם לאורנה יש עבודות מאוד מעניינות. השאלה מה היא מלמדת כי היא ממש רב תחומית. עד כמה שאני יודעת, היא עובדת בעיקר עם ילדים בטרפיה.

עינתפ

New member
לא, לא רק. היא גם עושה סדנאות

בציור על קיר וטכניקות שונות. יש לי חברה שעשתה אצלה לפני שנה סדנא באחד מימי השבוע, לא ביום שישי, יצאה עם מלא רעיונות. את הדס אני לא מכירה, ככה שלא יודעת לתת תשובה. תבררי גם בארט טבעון, אולי הם גם עושים סדנאות. אני עשיתי בפיינט מגיק ולא מצטערת לרגע. מחכה לחופשת לידה הבאה, לקחת קורס בוקר.

למעלה