עזרה דחופה...

ה ד י י ג

New member
עזרה דחופה...

ניסיתי להוריד סרטים של DIVX וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם עולה לי מסך (כמו דוס) בצבע כחול ורושם שיש לי שגיאה כלשהי עם ה DIVX ורושם שם הרבה מספרים. כמו שאתם שמים לב אני לא מהמומחים בתחום ולכן אני ממש לא מבין מה קורה למחשב. אגב בסוף ההודעה הזו נאמר שאפשר ללחוץ על CTRL+ALT+DEL או על כל מקש אחר אך שאני מנסה ללחוץ אין תגובה ולכן אני מבצע RESTART דרך הכפתור בכונן. אם מישהו הבין אני אשמח לקבל הסבר תודה מראש.

webmasterN

New member
משה אני חושב

שהוא מתכוון למסך הכחול המפורסם, המסך שאותו ניתן לקבל רק בווינדוס 95 ו-98 - מסך שבו אין כל מידע לגבי הבעייה אלא אם כן אתה מתכנת מקצועי ויכול להבין את הפירוש הבינארי שמתקבל ממסך כחול או משהו.

kingkung2002

New member
לא מדוייק

מסך כחול יש גם באיכס פי וגם ב2000 לגבי הבעייה כדי אולי להסיר את המקודדים שיש על המחשב לעשות RESTART ולהתקין שוב מחדש

webmasterN

New member
באמת?

ואני חשבתי ש-XP מפורסמת בין השאר גם מפני שהיא לא מציגה מסך כחול יותר, וגם עוד לא יצא לי לראות מסך כזה ב-XP (אולי מסך אדום אבל לא כחול
. ואגב שמתי לב שכולם רושמים איכס פי - למה לא איקס פי? בכוונה?

kingkung2002

New member
זה

עוד יקרה לך. לא שאני מאחל לך או משהו... אבל לגבי XP ו2000 -הן נחשבות למערכות הפעלה יותר יציבות בגלל ניהול הזכרון המצויין שלהן דבר המתבטא במיעוט אתחולים ו"תקיעות" של המחשב

למעלה