עזרה דחופה :(

Emily380

New member
עזרה דחופה :(

היי
את המתוק שבתמונה (פרצל ) אספתי מהעיר אתמול אחרי שעבר התעללות שכמה נערים חשבו שזה מצחיק לשפוך עליו קולה ולשרוף אותו עם מצית. למזלי הם הסכימו למסור לי אותו תמורת עשרים שקל.. פרצל צריך בית... אמא שלי מסכימה שהוא ישאר אצלנו בבית רק עד יום שישי כי כבר יש לנו כלבה ושני חתולים..אחד עם בעיה כרונית בכליות שעולה לנו בהרבה זמן וכסף...הוא מתוק ,בריא (היינו היום בבוקר אצל הווטרינרית והוא גם טופל נגד פרעושים), אוהב לשחק ,אוהב ליטופים ואוכל ושותה כמו גדול..בבקשה אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא בית...אפילו זמני!! בבקשה!
תודה רבה ...

dim18

New member
כל הכבוד לך שהצלת את חייו

ממליץ מאוד לפרסם ולהפיץ בכל רחבי הרשת, כולל בפייסבוק בקבוצות רלוונטיות של בעלי חיים. מעבר לכך ניתן לתלות מודעות עם התמונה והסיפור במקומות כגון קליניקות וטרינריות, מספרות בע"ח וחנויות ציוד בע"ח כי שם יש קהל יעד שיתאים אולי לאימוץ.
החלק הכי שחוב במסירה הוא סינון בית מתאים כי אם זה לא יקרה הרי שכל ההצלה הייתה לחינם. יש ברשת טיפים שונים לגבי איך לאמץ ואם איינך בטוחה בזה תנסי לבדוק עם עמותות באזורך אם ניתן למסור אותו באמצעות סינון וסל אימוץ דרכך.
באיזה אזור בארץ הוא נמצא? אולי יהיה אפשר להכווין אותך לבתי מסחה שיוכלו קלבלו במידה ולא תהייה ברירה נוספת.

למעלה