עזרה דחופה

טכנופוב

New member
עזרה דחופה

שלום לכם. אני לא מבין כלום במחשבים ואייפד וכבר מיואש ,ממש ישמח לעזרה ויהיה אסיר תודה. הבעיה: קיבלתי איימיל לא מזוהה לאייפד ופתחתי אותו לאחר כמה זמן ראיתי שנמחקו לי בסידיה התקנות ומקורות חיפוש. המספרים האדומים שהיו לי בסידיה שלא הצלחתי להתקין נעלמו. אגב האייפד שלי פרוץ בתוכנת התקנה אחת קודמת ל ios6 כנראה פריצה של ios 5
ואז ניסיתי להתקין ios6 לא פרוץ [שפעם שעברה לא נתן לי להתקין לפני האיימיל שקיבלתי] והפעם זה נתן לי להתקין היה סימן של פס שהתמלא ואז האייפד ננעל[?!] כשבמסך התצוגה אחרי שפותחים את האייפד מופיע התפוח של אפל ולאחר מכן איור של חיבור usb וחץ לכיוון ציור של אייטונס. השאלה שלי האם האייפד ננעל כתוצאה מעידכון תוכנה חוקית שזיהתה שהתוכנה על האייפד פרוצה?! או שאולי האייפד לא ננעל ויש דרך ל"פתוח אותו" ?! ואם כן איך עושים את זה אם תוכלו לפרט כמה שיותר או לתת לינקים אם צריך או לתת שמות של טכנאי אייפדים שיודעים לטפל בזה עדיפות באיזור כפר סבא או לאנשיים פרטיים בשיודעים לטפל בזה בעדיפות מאיזור כפר סבא מוכן לשלם על זה כמה שצריך באמת זה כבר שבועיים "נעול" השם שלי נתי והפלאפון שלי הוא 052-8364840 בקיצור חייב עזרה דחופה ומוכן לשלם על זה

noa_f

New member
למה אתה חושב שהוא ננעל? הוא מבקש שתחבר אותו

לאייטיונז כדי לסיים את ההתקנה כנראה. ניסית לעשות את זה?

אין לתוכנות מאייטיונז שמזהות פריצה אפשרות לנעול לך את המכשיר. התוכנה היחידה שעשתה משהו שקשור לפריצה היה איזשהו משחק, שאם הוא גילה שהמכשיר פרוץ, הוא לא נתן לך לירות (בתוכו עצמו).
גם לא שמעתי על איזה וירוס אלים שמתרוצץ בסידיה...

טכנופוב

New member
נועה

סליחה על האיחור בתגובה ניסיתי לחבר אותו עם איטונס אצל חבר ואצל המחשב של אחותי עם עזרה מחבר בפלאפון בשתיהם לא הצלחתי לעשות את זה בסוף מצאתי חבר אחר שמבין בזה והוא סידר לי את זה באמת על ידי התקנת אייטונס
שעד עכשיו לא הבנתי איך משתמשים בה ( בכל זאת טכנופוב) בכל מקרה ממש תודה על העזרה

noa_f

New member
אתה חייב אייטיונז במחשב שלך. לא אצל חבר ולא

אצל אחים ואחיות. האייפד מסתנכרן למחשב אחד ספציפי.
אבל טוב שהסתדר

טכנופוב

New member
נועה 2 :)

אין לי מחשב (סיפור ארוך)
מה זה בדיוק מסתנכרן? ״פותח״ את המכשיר ? מגדיר אותו? מגבה את התוכן שלו כמו אפליקציות ורשימות וכדומה ?
שקניתי תמכשיר חיברתי אותו למחשב של אחד (שאני לא בקשר איתו היום) ובפעם השנייה אצל חבר אחר
הראשון גם פרץ אותו והשני לא
זה אומר שמעכשיו אני תלוי בחבר ש״פתח״ לי את המכשיר בפעם השניה?!

למעלה